PB10 Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Witam! Proszę o radę. Planuje od najbliższego czwartku do niedzieli spontaniczny wypad na narty z Poznania. Myślałem o Janskich Łaźniach, ale obawiam się, że zamiast jeżdżenia na nartach będzie oczekiwanie w kolejkach. W zeszłym miesiącu byłem w ośrodkach Ricki i Deštné gdzie można było fajnie pośmigać. Może ktoś poleci coś podobnego? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego W dniu 25.02.2025 o 14:26, PB10 napisał: Witam! Proszę o radę. Planuje od najbliższego czwartku do niedzieli spontaniczny wypad na narty z Poznania. Myślałem o Janskich Łaźniach, ale obawiam się, że zamiast jeżdżenia na nartach będzie oczekiwanie w kolejkach. W zeszłym miesiącu byłem w ośrodkach Ricki i Deštné gdzie można było fajnie pośmigać. Może ktoś poleci coś podobnego? Pozdrawiam! Rozwiń Po czeskiej stronie Dolni Morava i Szpindl. Po polskiej CG i Zielu. Zależy czego szukasz na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PB10 Napisano 25 Lutego Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego W dniu 25.02.2025 o 14:50, grimson napisał: Po czeskiej stronie Dolni Morava i Szpindl. Po polskiej CG i Zielu. Zależy czego szukasz na stoku. Rozwiń Dzięki, każde z tych miejsc miałem już możliwość odwiedzić. W Zielu 2 tygodnie temu był dramat jeśli chodzi o ilość ludzi, szczególnie tych „niedzielnych” narciarzy. CG z polskiej strony to w sumie jedna konkretna trasa 😕 w Janskich jeszcze nie byłem, w Pecu też nie. Myślałem żeby odwiedzić te dwa miejsca, jednak obawiam się kolejek 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego W weekend może być gęsto w tym ośrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego W dniu 25.02.2025 o 15:21, PB10 napisał: Dzięki, każde z tych miejsc miałem już możliwość odwiedzić. W Zielu 2 tygodnie temu był dramat jeśli chodzi o ilość ludzi, szczególnie tych „niedzielnych” narciarzy. CG z polskiej strony to w sumie jedna konkretna trasa 😕 w Janskich jeszcze nie byłem, w Pecu też nie. Myślałem żeby odwiedzić te dwa miejsca, jednak obawiam się kolejek 😕 Rozwiń więc czytam między wierszami, że szukasz długiej i mocnej czerwonej/czarnej trasy. wg mnie zostaje CG lub Szpindl. ponieważ ferie już się skończyły w dolnośląskim, to jak bym wybrał CG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Może tu…w tym sezonie już nie zdążę, ale w następnym zaliczę https://rokytnice.nhr.cz/svahy#webkamery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jastrzębie Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Witaj, 15.02. wróciliśmy z Harrachova. Przez cały tydzień zero kolejek, czynne obydwie kanapy i wszystkie trasy poza czarną. Niestety czarną otworzyli zaraz po naszym wyjeździe, bardzo żałujemy, ale na szczęście nadal działa. Ogromnie polecam, byliśmy drugi raz i ponownie świetnie, czerwona II fantastyczna! Zobacz na kamerach - jazda na bieżąco, nieczęsto się to zdarza. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi