PB10 Napisano Wtorek o 14:26 Udostępnij Napisano Wtorek o 14:26 Witam! Proszę o radę. Planuje od najbliższego czwartku do niedzieli spontaniczny wypad na narty z Poznania. Myślałem o Janskich Łaźniach, ale obawiam się, że zamiast jeżdżenia na nartach będzie oczekiwanie w kolejkach. W zeszłym miesiącu byłem w ośrodkach Ricki i Deštné gdzie można było fajnie pośmigać. Może ktoś poleci coś podobnego? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Wtorek o 14:50 Udostępnij Napisano Wtorek o 14:50 22 minuty temu, PB10 napisał: Witam! Proszę o radę. Planuje od najbliższego czwartku do niedzieli spontaniczny wypad na narty z Poznania. Myślałem o Janskich Łaźniach, ale obawiam się, że zamiast jeżdżenia na nartach będzie oczekiwanie w kolejkach. W zeszłym miesiącu byłem w ośrodkach Ricki i Deštné gdzie można było fajnie pośmigać. Może ktoś poleci coś podobnego? Pozdrawiam! Po czeskiej stronie Dolni Morava i Szpindl. Po polskiej CG i Zielu. Zależy czego szukasz na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PB10 Napisano Wtorek o 15:21 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 15:21 26 minut temu, grimson napisał: Po czeskiej stronie Dolni Morava i Szpindl. Po polskiej CG i Zielu. Zależy czego szukasz na stoku. Dzięki, każde z tych miejsc miałem już możliwość odwiedzić. W Zielu 2 tygodnie temu był dramat jeśli chodzi o ilość ludzi, szczególnie tych „niedzielnych” narciarzy. CG z polskiej strony to w sumie jedna konkretna trasa 😕 w Janskich jeszcze nie byłem, w Pecu też nie. Myślałem żeby odwiedzić te dwa miejsca, jednak obawiam się kolejek 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Wtorek o 15:25 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:25 W weekend może być gęsto w tym ośrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Wtorek o 15:26 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:26 4 minuty temu, PB10 napisał: Dzięki, każde z tych miejsc miałem już możliwość odwiedzić. W Zielu 2 tygodnie temu był dramat jeśli chodzi o ilość ludzi, szczególnie tych „niedzielnych” narciarzy. CG z polskiej strony to w sumie jedna konkretna trasa 😕 w Janskich jeszcze nie byłem, w Pecu też nie. Myślałem żeby odwiedzić te dwa miejsca, jednak obawiam się kolejek 😕 więc czytam między wierszami, że szukasz długiej i mocnej czerwonej/czarnej trasy. wg mnie zostaje CG lub Szpindl. ponieważ ferie już się skończyły w dolnośląskim, to jak bym wybrał CG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Wtorek o 15:27 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:27 Może tu…w tym sezonie już nie zdążę, ale w następnym zaliczę https://rokytnice.nhr.cz/svahy#webkamery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jastrzębie Napisano Wtorek o 19:21 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:21 Witaj, 15.02. wróciliśmy z Harrachova. Przez cały tydzień zero kolejek, czynne obydwie kanapy i wszystkie trasy poza czarną. Niestety czarną otworzyli zaraz po naszym wyjeździe, bardzo żałujemy, ale na szczęście nadal działa. Ogromnie polecam, byliśmy drugi raz i ponownie świetnie, czerwona II fantastyczna! Zobacz na kamerach - jazda na bieżąco, nieczęsto się to zdarza. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi