Harnaś Napisano Sobota o 17:27 Udostępnij Napisano Sobota o 17:27 17 godzin temu, Spiochu napisał: Też mogę znależć pewnien plus TMR. Przez kilka lat miałem darmowe 2 karnety sezonowe na wszystkie ich ośrodki plus baseny. Potem sprzedałem akcje, choć nie na górce, to i tak ze sporym zyskiem. Teraz jednak darmowych karnetów nie ma a akcje spadają. Co was jeszcze trzyma przy tym g...? Ja dopiero trzeci sezon mam sezonówkę. Sezonówki (do dowolnego ośrodka) kupują ludzie, którzy mogą często przyjeżdżać na narty do tego ośrodka. Mam blisko do Szczyrku, nie ma już takich kolejek jak przed plandemią, wszędzie ceny poszły do góry, więc karnety dzienne/kilkugodzinne się nie opłacają przy wielu wypadach na narty. Jakby zimy były lepsze to pewnie głównie w Szczyrku bym jeździł, ale "muszę" jeździć też do Jasnej. Proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Sobota o 17:39 Udostępnij Napisano Sobota o 17:39 18 godzin temu, Spiochu napisał: Taa lepiej jak tmr Ci pluje w twarz to móiwć, że śnieg pada. To ile lat upłynęło zanim zorientowałes się, że to jednak nie śnieg? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Sobota o 18:30 Udostępnij Napisano Sobota o 18:30 Godzinę temu, Harnaś napisał: Ja dopiero trzeci sezon mam sezonówkę. a ile taka sezonówka kosztuje - tak z ciekawości tylko pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Sobota o 18:36 Udostępnij Napisano Sobota o 18:36 5 minut temu, Jan napisał: a ile taka sezonówka kosztuje - tak z ciekawości tylko pytam Jak cofniesz się kilka postów wyżej, to znajdziesz moja odpowiedź Szymonowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano Sobota o 23:42 Udostępnij Napisano Sobota o 23:42 5 godzin temu, kordiankw napisał: To ile lat upłynęło zanim zorientowałes się, że to jednak nie śnieg? Ciekawy kiedy ty sie zorientujesz? A tmr ma metode gotowania zaby. Z kazdym sezonem bylo coraz gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi