Robur82 Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego (edytowane) W niedzielę 15.02 zakupiłem na tę niedzielę 23.02.25 karnet do Szczyrku za 146zł, dzisiaj zakup na ten sam termin 175zł. Możliwe, że zmienią się plany i nie dotrę 23.02, jak odzyskać kasę? Przerabiał ktoś taki temat? Edytowane 22 Lutego przez Robur82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego 16 minut temu, Robur82 napisał: W niedzielę 15.02 zakupiłem na tę niedzielę 23.02.25 karnet do Szczyrku za 146zł, dzisiaj zakup na ten sam termin 175zł. Możliwe, że zmienią się plany i nie dotrę 23.02, jak odzyskać kasę? Przerabiał ktoś taki temat? Usługę można anulować na swoim koncie Gopass w zakładce Moje zamówienia, dla konkretnej usługi, którą chcesz anulować, klikając Anuluj. Za anulowanie produktu pobierana jest opłata w wysokości 1 EUR/30 CZK/5 PLN (w dniu poprzedzającym ważność, do godz. 23:59) lub 5 EUR/150 CZK/25 PLN (w dniu obowiązywania produktu, do godz. 11:59), pozostałe środki zostaną przypisane na Twoje konto w formie doładowania goX. Produkt nie może zostać anulowany w dniu obowiązywania produktu po godzinie 12:00. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 22 Lutego Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego Można przełożyć na inny dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego 2 godziny temu, Robur82 napisał: Można przełożyć na inny dzień? Pieniądze za anulowany karnet masz na koncie w portfelu goX. Płacąc za kolejny karnet wskazujesz w jaki sposób chcesz zapłacić, jeżeli na koncie masz niewystarczające środki, to różnicę możesz dopłacić blikiem albo kartą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi