Skocz do zawartości

Gopass co w przypadku nie wykorzystania karnetu w dniu na który był zakupiony?

Robur82

Rekomendowane odpowiedzi

W niedzielę 15.02 zakupiłem na tę niedzielę 23.02.25 karnet do Szczyrku za 146zł, dzisiaj zakup na ten sam termin 175zł. Możliwe, że zmienią się plany i nie dotrę 23.02, jak odzyskać kasę? Przerabiał ktoś taki temat?

Edytowane przez Robur82

16 minut temu, Robur82 napisał:

W niedzielę 15.02 zakupiłem na tę niedzielę 23.02.25 karnet do Szczyrku za 146zł, dzisiaj zakup na ten sam termin 175zł. Możliwe, że zmienią się plany i nie dotrę 23.02, jak odzyskać kasę? Przerabiał ktoś taki temat?

Usługę można anulować na swoim koncie Gopass w zakładce Moje zamówienia, dla konkretnej usługi, którą chcesz anulować, klikając Anuluj. Za anulowanie produktu pobierana jest opłata w wysokości 1 EUR/30 CZK/5 PLN (w dniu poprzedzającym ważność, do godz. 23:59) lub 5 EUR/150 CZK/25 PLN (w dniu obowiązywania produktu, do godz. 11:59), pozostałe środki zostaną przypisane na Twoje konto w formie doładowania goX. Produkt nie może zostać anulowany w dniu obowiązywania produktu po godzinie 12:00.

• Thanks 1

2 godziny temu, Robur82 napisał:

Można przełożyć na inny dzień?

Pieniądze za anulowany karnet masz na koncie w portfelu goX. Płacąc za kolejny karnet wskazujesz w jaki sposób chcesz zapłacić, jeżeli na koncie masz niewystarczające środki, to różnicę możesz dopłacić blikiem albo kartą.

• Thanks 1