Suave Napisano Poniedziałek o 07:51 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:51 witamy na Laworcie zdjęcia aktualne z wczoraj z dołu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano Poniedziałek o 07:53 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:53 środeczek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano Poniedziałek o 07:55 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:55 z góry 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano Poniedziałek o 07:58 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:58 na dole Kolega Herbiego, Herbi i ja knajpka i w środku z pozdrowieniami dla Wszystkich 🙂 PS. w przygotwaniu filmiki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 08:11 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:11 Cze Tam są 2 trasy pod kanapą? Tak wygląda, ale na "drugiej brak śniegu - chyba. pozdro ps. Stok wygląda spoko, krzesło tez 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 08:41 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:41 Cze No 250km mam - sporo. Z plusów to dość szeroka czerwona trasa. Następnym plusem to kanapa, która nie pompuje na górę zastraszającej ilości narciarzy, więc śmiem przypuszczać, że na trasie jest pusto. Ze zdjęć to wygląda spoko. Trasy ponad 1km długości są ok. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano Poniedziałek o 09:06 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:06 53 minuty temu, Marcos73 napisał: Cze Tam są 2 trasy pod kanapą? Tak wygląda, ale na "drugiej brak śniegu - chyba. pozdro ps. Stok wygląda spoko, krzesło tez 😉 pod tym względem jest tak jak piszesz, Laworta (i Wańkowa podobnie), praktycznie jedna szeroka po lewej i prawej, ale jak słabe warunki dośnieżana, oświetlana i lepiej utrzymywane te po lewej stronie patrząc od dołu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano Poniedziałek o 09:35 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:35 filmik z krzesełka Untitled_1.mp4 Untitled_1.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano Poniedziałek o 09:36 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:36 ups 😞 a było napisane ze zrobione i ma tylko 38Mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano Poniedziałek o 09:37 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:37 Untitled_1.mp4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano Poniedziałek o 09:38 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:38 poszło 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano Poniedziałek o 09:55 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:55 no to może jeszcze jeden filmik, zaskoczenie - w knajpce 🙂 Untitled__2.mp4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano Poniedziałek o 12:22 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:22 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Cze Tam są 2 trasy pod kanapą? Tak wygląda, ale na "drugiej brak śniegu - chyba. pozdro ps. Stok wygląda spoko, krzesło tez 😉 To krzesło jest najlepsze, odgania tłumy i można pojezdzić bez kolejek. 😄 Sama górka- najfajniejsza w okolicy! Trasa 1000m, przewyższenie 250m czyli średnio tylko 25% ale początek dość stromy (około 60%) oraz dolna część trasy też trochę ponad 50% z trawersem. Druga strona bardziej stroma do połowy, bo tam jest wybrana niecka w połowie trasy, niestety otwierają tylko jak spadnie sporo naturalnego śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano Poniedziałek o 12:23 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:23 (edytowane) Tutaj dobrze widać tę nieckę o której pisałem. Edytowane Poniedziałek o 12:25 przez herbi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Poniedziałek o 13:11 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:11 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Cze No 250km mam - sporo. Z plusów to dość szeroka czerwona trasa. Następnym plusem to kanapa, która nie pompuje na górę zastraszającej ilości narciarzy, więc śmiem przypuszczać, że na trasie jest pusto. Ze zdjęć to wygląda spoko. Trasy ponad 1km długości są ok. pozdro Cześć Bliziutko, z Poznania jest 720 km (dojazd ok 8 godzin), a np. na Hochkar 690 km (dojazd 9h 20 minut). pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 13:13 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:13 1 minutę temu, brachol napisał: Cześć Bliziutko, z Poznania jest 720 km (dojazd ok 8 godzin), a np. na Hochkar 690 km (dojazd 9h 20 minut). pozdro Bliziutko to mam do Myślenic, Harbutowic. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Poniedziałek o 13:15 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:15 51 minut temu, herbi napisał: Trasa 1000m, przewyższenie 250m czyli średnio tylko 25% ale początek dość stromy (około 60%) oraz dolna część trasy też trochę ponad 50% z trawersem. 60%nie będzie, Dzikowiec ma max 58,89%, Kasprowy podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano Poniedziałek o 13:17 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:17 (edytowane) 6 minutes ago, brachol said: Cześć Bliziutko, z Poznania jest 720 km (dojazd ok 8 godzin), a np. na Hochkar 690 km (dojazd 9h 20 minut). pozdro Ja też sprawdziłem ile jest ode mnie - zaledwie 6,5h. Później na pocieszenie pozostało mi już tylko sprawdzić ile jest z Poznania :D. Mimo, że pomysł fajny, ja niestety odpadam. Edytowane Poniedziałek o 13:18 przez SzymQ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 13:19 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:19 Cze Ja nawet sprawdziłem noclegi, 400 za nocleg ze śniadaniem dla 4-ech osób. z czwartku na piatek wolne. W tym tygodniu. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano Poniedziałek o 13:20 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:20 3 minuty temu, grimson napisał: 60%nie będzie, Dzikowiec ma max 58,89%, Kasprowy podobnie. Kurcze, wydaje mi się, że będzie. Właśnie podobnie jak na Kasprowym czy Harendzie, tyle że to taki rozpęd z 30-40m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano Poniedziałek o 13:20 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:20 1 minute ago, Marcos73 said: Cze Ja nawet sprawdziłem noclegi, 400 za nocleg ze śniadaniem dla 4-ech osób. z czwartku na piatek wolne. W tym tygodniu. pozdro Jak mnie zgarniesz "po drodze", to się przyjadę. A co tam. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano Poniedziałek o 13:21 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:21 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Cze Ja nawet sprawdziłem noclegi, 400 za nocleg ze śniadaniem dla 4-ech osób. z czwartku na piatek wolne. W tym tygodniu. pozdro Dawaj 🙂 wyrwę się z roboty do południa i mogę pojechać 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Poniedziałek o 13:26 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:26 12 minut temu, Marcos73 napisał: Bliziutko to mam do Myślenic, Harbutowic. pozdro Jakbyś mieszkał w Poznaniu to byś inaczej rozumiał słowo bliziutko 🙂 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano Poniedziałek o 13:39 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:39 tak dla porządku, to między Wańkową a Lawortą jest drogą gminną ok. 12 km. dla podróżnych z daleka chcących zanocować, polecam domek Pani Brygidy w Wańkowej ( w odległości ok. 1000 m od stoku Wańkowa) telefon: 724 302 031, hasło: dzwonię z polecenia od Sławka z Rzeszowa 🙂 warto, ale każdy ma swoje gusty i możłiwości. pozdro 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 15:28 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:28 1 godzinę temu, Suave napisał: tak dla porządku, to między Wańkową a Lawortą jest drogą gminną ok. 12 km. dla podróżnych z daleka chcących zanocować, polecam domek Pani Brygidy w Wańkowej ( w odległości ok. 1000 m od stoku Wańkowa) telefon: 724 302 031, hasło: dzwonię z polecenia od Sławka z Rzeszowa 🙂 warto, ale każdy ma swoje gusty i możłiwości. pozdro Dzięki, tak sprawdziłem na ich stronie z czystej ciekawości. Maja tam jakieś pokoje do wynajęcia i jest w tym terminie 20-21 - sorka 5 stówek za nocleg ze śniadaniem dla 4-ech osób - w sumie dla pięciu - cena niezależnie od ilości jest taka sama - z ich strony. Pensjonat na stoku. Niestety cena stała niezależnie od ilości osób. czy 1 czy 5 na kwaterze. To takie luźne przemyślenia bez zobowiązań. Może po sezonie warto odwiedzić. Może jakaś paka się zbierze. Ale ciekawa propozycja na krótki wypad. Raczej dwudniowy. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi