Sencei Napisano 28 Października 2007 Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Witajcie... szukam jakiegoś klubu narciarskiego (narciarstwa alpejskiego)niedaleko krosna... chciałbym by opłaty były niezawielkie za info dzx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawy88 Napisano 29 Października 2007 Udostępnij Napisano 29 Października 2007 http://www.ski.rjs.p...News&file=index w Jasle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2007 jawy może uczęszczasz do tego klubu?? ile masz lat?? czy ktoś zna jeszcze jakiś klub BLISKO Krosna?? (nie chodzi o rzeszów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamzawodowiec Napisano 29 Października 2007 Udostępnij Napisano 29 Października 2007 jest w ustrzykach klub "laworta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Fisher Napisano 1 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 We Frysztaku jest klub narciarski, w tamtym roku chyba trzeci w ogólnej klasyfikacji Podkarpackiej Ligi Dzieci i Młodzieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 zorientowałyś się ile kosztuje na miesiąć taki klub?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 to tak jak ja tez mam 14 lat (w marcu 15) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 ale na każdym wypadzie płaci cisę samemu za karnety no nie?? jak tak to il;e za karnet, i jakie się tam na wyjeździe kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 no no murwa, czemu zawsze gigant lub Sgigant?? nie możę byćnigdzie specjalnego?? tutaj trzeba manewrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 faktycznie... przepraszam cię rifle_pl, niedoczytałem, a co do zawodów to miałem też pojechać, ale wczoraj się o tym dowiedziałem i do wczoraj można było wpłacać wpisowe:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 albo w himalajach na stornie magury pisze, że warunki dobre. A czy tam na zawodach zawsze w tym samym miejscu są tyczki/bramki?? ps. Puma na jakich nartach zjeżdżałaś?? czy był mocno pozakręcany ten gigant?? PS2:Przydało bny sięprzenieść ten temat do hyde park>grupy>Ski Podkarpacie Wysłałem taką prośbę do admina, więc jakby ktos nie mógł tego tematu znaleźć to proszę szukactam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 To mówisz, że lepiej abym wziął atomic beta race 10.26(odpowiednik mniej więcej gs12, tylko starsze) czy Atomic ST11 05/06?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 A czy w tym klubie za np. za krótki sezon zwracają pieniądze czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawy88 Napisano 19 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 tu masz wyniki http://www.osir.gorl...hp?gdzie=wyniki Dane techniczne: Start – 770 m.npm Meta – 605 mnpm Różnica poziomu – 165 m. dlugosc ok.1100 Ilość bramek: 27 czasy od 53 sek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi