Edwin Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego Potwierdzam Kaprun ok, ale majówka na nartach to świetna zabawa,tylko w tym sezonie duże braki śniegu. Do południa nartowanie,po południu grilowanie i imprezowanie,czego chcieć więcej,jak sie jedzie z fajną ekipą.Zdjecia z lodowca Pitztal 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 50 minut temu, Wojcio napisał: Czarna Góra 2 maja 2022 na zdjęciu - było już po nartach. Majówka to tylko lodowce. Stosunkowo łatwe trasy (ale nie ośla łączka i można być zmuszonym do jazdy trudniejszą trasą, by wrócić z łatwiejszej) to Kaprun. W Polsce może się zdarzyć cud na Kasprowym, ale rezerwacji bym nie robił. Jazda w ciepłej porze to ranne wstawanie, bo po południu to już słabo. Jazda w hali (kilka razy byłem w Druskiennikach) to nie jest wielki fun. W ostatnich latach pół hali utrzymane jest na lodowisko do treningu zawodników, w drugiej połowie śnieg taki sobie. Brak słońca, dziwne powietrze. Lepiej w maju szukać innych wrażeń. Kiedyś wiosną rowerem do Rzeczki (góry Sowie) pojechałem na narty ,tak też można 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego To jeszcze na zachętę dwa zdjęcia z Moeltallera - 1 maja 2019 i 1 maja 2018. Jak widać w jednym roku piękna zima, w drugim buro, ale warunki OK (pozwoliły zjechać poza trasą, co wskazuje małżonka). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 3 godziny temu, Wojcio napisał: Czarna Góra 2 maja 2022 na zdjęciu - było już po nartach. Majówka to tylko lodowce. Stosunkowo łatwe trasy (ale nie ośla łączka i można być zmuszonym do jazdy trudniejszą trasą, by wrócić z łatwiejszej) to Kaprun. W Polsce może się zdarzyć cud na Kasprowym, ale rezerwacji bym nie robił. Jazda w ciepłej porze to ranne wstawanie, bo po południu to już słabo. Jazda w hali (kilka razy byłem w Druskiennikach) to nie jest wielki fun. W ostatnich latach pół hali utrzymane jest na lodowisko do treningu zawodników, w drugiej połowie śnieg taki sobie. Brak słońca, dziwne powietrze. Lepiej w maju szukać innych wrażeń. Nartowanie z maja 20222 na CG [nie moje]. Materiał z trasy B, jest złapany też narciarz na trasie A: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi