Piotrr Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego Z powodu kontuzji kolana mam na sprzedaż mam 10 karnetów całodniowych ( voucherów) Wiślański Skipass zakupionych w black weekend listopad 2024. Działają w 11 ośrodkach wykaz https://wislanskiskipass.pl/stoki-narciarskie/ . Sprzedam po cenie zakupu 102,0 PLN za sztukę. • Karnet działa przez 1 dzień w sezonie narciarskim 2024/2025. • Karnet działa w godzinach otwarcia poszczególnych ośrodków zrzeszonych w Wispassie. Godziny otwarcia mogą się różnić lub ulec zmianie w trakcie trwania sezonu. • Karnet aktywny jest na wszystkich ośrodkach zrzeszonych w Wispass. • Voucher - wysyłka elektroniczna w PDF. Voucher należy wymienić na kartę z karnetem w automatach (w wybranych ośrodkach) lub w kasach dowolnego ośrodka Wispassu, okazując kod kreskowy na nim umieszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego Godzinę temu, Piotrr napisał: Z powodu kontuzji kolana mam na sprzedaż mam 10 karnetów całodniowych ( voucherów) Wiślański Skipass ... Przygarnę pięć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego Dla mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego To ja bym wziął pozostałe 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrr Napisano 11 Lutego Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego zostało jeszcze piec sztuk 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terespl Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego 58 minut temu, Piotrr napisał: zostało jeszcze piec sztuk 🙂 Możesz mi zarezerwować 4? Odezwę się po 17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano Czwartek o 09:25 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:25 Cześć. Są jeszcze wolne całodniowe na Wisłę? Byłbym zainteresowany 4szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi