Suave Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Witajcie Wszyscy SkiForumowczynie i SkiForumowcy z Podkarpacia może odkurzymy Grupę skoro już jest i nie trzeba jej tworzyć do czego ma ona posłużyć a do wszystkiego do czego sobie pomyślimy że może być nam przydatna z pozdrowieniami 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Melduję się 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego I ja 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano 10 Lutego Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego puście w eter niech nas będzie 🙂 ale jak to się mówi ilość ilością ale nie może zabraknąć jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego 14 minut temu, Suave napisał: puście w eter niech nas będzie 🙂 ale jak to się mówi ilość ilością ale nie może zabraknąć jakości Słabo wśród znajomych niestety. Czy aby @lski nie jest z naszych stron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano Sobota o 16:21 Udostępnij Napisano Sobota o 16:21 @KrzysiekK jutro Lawortunia, ale pewnie @Suave Ci przekazywał. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Sobota o 18:48 Udostępnij Napisano Sobota o 18:48 2 godziny temu, herbi napisał: @KrzysiekK jutro Lawortunia, ale pewnie @Suave Ci przekazywał. Pozdro! Ja w niedzielę nigdy nie jeżdżę … a Suave chyba się obraził bo się nam nie udawało nigdy zgrać … żartuje ja jutro wyjeżdżam na Bahledke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Sobota o 19:09 Udostępnij Napisano Sobota o 19:09 20 minut temu, KrzysiekK napisał: ja jutro wyjeżdżam na Bahledke Czyli od rana w poniedziałek walczysz na stoku?.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Sobota o 19:52 Udostępnij Napisano Sobota o 19:52 40 minut temu, Lexi napisał: Czyli od rana w poniedziałek walczysz na stoku?.. Přesně 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano Poniedziałek o 05:41 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 05:41 W dniu 15.02.2025 o 19:48, KrzysiekK napisał: Ja w niedzielę nigdy nie jeżdżę … a Suave chyba się obraził bo się nam nie udawało nigdy zgrać … żartuje ja jutro wyjeżdżam na Bahledke czuję się zdradzony, rozmawialiśmy że w tą niedzielę ja atakuję z Herbim Lawortę a Ty wyjeżdżasz z rodzinką, a teraz takie pomówienia ? 😞 żądam satysfakcji, powiedz gdzie i kiedy stoczymy walkę na kijki 🙂 z Herbim i Kolegami spotkaliśmy się - ładnie jeżdżą, jest technika, dynamicznie, jest siła w nogach a stok był szybki i twardy, dla mnie na krawędź było za stromo, za twardo i za szybko - brak sił w nogach ale satysfakcją było patrzenie jak Oni dają radę, tak ogólnie było dużo narciarzy jeżdżących w tych warunkach na krawędzi krótkim skrętem od góry do dołu. Krzysiek prześlij mi Twój nr tel. tak jak z Herbim wypracowaliśmy, przed i w trakcie będzie się lepiej kontaktować wrzucę kilka fotek z Laworty w post w którym kiedyś pisałem o Wańkowej i zapraszałem SF-owiczki i SF-owiczów na podkarpackie stoki może zrobimy kiedyś jakiś 2-dniowy zlot - nie ma się czego wstydzić, mam to co mamy 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabi Napisano Wtorek o 10:56 Udostępnij Napisano Wtorek o 10:56 @herbi dzięki za zaproszenie do tematu 🙂 Witam się Wami z Rzeszowa 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano Wtorek o 12:40 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:40 Godzinę temu, Gabi napisał: @herbi dzięki za zaproszenie do tematu 🙂 Witam się Wami z Rzeszowa 🙂 Cześć! Myślałem, że jesteś z Przemyśla, bo film był ze stoku u nas. W Rzeszowie masz serwis Axel Sport, możesz im oddać narty do zrobienia. Na szkolenie jazdy to w zasadzie pod każdym ośrodkiem instruktora znajdziesz - teraz może być gorzej ze względu na ferie. Pozdro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano Wtorek o 18:20 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 18:20 7 godzin temu, Gabi napisał: @herbi dzięki za zaproszenie do tematu 🙂 Witam się Wami z Rzeszowa 🙂 Witamy Cię w Skipodkarpacie Suave Rzeszów City 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabi Napisano wczoraj o 08:58 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:58 Gdzie się wybieracie w najbliższy weekend na narty? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano wczoraj o 10:34 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 10:34 cześć ja przed kamerki żeby Was podglądać 😞 mam pod opieką mamę, a w ten weekend niestety z żadnej strony wsparcia i pomocy, żebym mógł opuścić Rzeszów, ale postaram się nadrobić w przyszłym tygodniu w środku tygodnia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano wczoraj o 10:40 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 10:40 W dniu 18.02.2025 o 13:40, herbi napisał: Myślałem, że jesteś z Przemyśla, bo film był ze stoku u nas. W Rzeszowie masz serwis Axel Sport, możesz im oddać narty do zrobienia. pamiętaj ze zawsze po przeczytaniu wszelkich postów to zawsze będzie - Twój wybór 🙂 osobiście polecam Pana Grzegorza z MONKA przy ul. Hetmańskiej ( dokładny adres Czackiego 5 - parter) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi