WłodekK Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Cześć Jadę pierwszy raz do Włoch na narty. Jestem w miejscowości Folgarida. Mam pytanie następujące. Mam zarezerwowane lekcje na snowbord w miejscu Marilleva 1400. Jak jest z parkingami? Muszę zaparkować gdzieś w Marilleva 900 i stamtąd wyciągiem do góry. Na mapie google nie wygląda to dobrze po prostu chyba jest kiepsko z parkowaniem. Czy ktoś z was, który tam był może coś podpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Na mapie google to akurat wygląda dobrze, jak jest w praktyce w sezonie, tego niestety nie wiem. Na pewno jest duży parking P3 dostępny dla wszystkich ale to mały kawałek drogi od gondolki, P1 - jest za opłatą, może być szybko zajęty, P2 - dałam znak zapytania, może być hotelowy (nie wiem czy jest dostępny). Generalnie nie korzystałam z parkingów na poz. 900 bo śpimy zawsze na 1400 (tam też można zaparkować ale trzeba być wcześnie, jest mało miejsc i są płatne) i jeździmy przed sezonem. Generalna zasada: przyjedź przed otwarciem wyciągów, to zaparkujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego 18 godzin temu, WłodekK napisał: Cześć Jadę pierwszy raz do Włoch na narty. Jestem w miejscowości Folgarida. Mam pytanie następujące. Mam zarezerwowane lekcje na snowbord w miejscu Marilleva 1400. Jak jest z parkingami? Muszę zaparkować gdzieś w Marilleva 900 i stamtąd wyciągiem do góry. Na mapie google nie wygląda to dobrze po prostu chyba jest kiepsko z parkowaniem. Czy ktoś z was, który tam był może coś podpowiedzieć. Dojedź wyciągami z Folgaridy i temat masz z głowy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi