henio Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Witam. Wczoraj poraz któryś wybrałem się na narty w celu doskonalenia jazdy z instruktorem. Niestety wczorajszy wypad był najgorszym, dziś nadal ledwo przebieram nogami ze względu na ból stóp a winne temu są buty z wypożyczalni. Wcześniej wypożyczalem sprzęt i było ok ale wczoraj było coś nie tak. Po kilku minutach odczułem mrowienie w palcach, zrobiłem przerwę rozpialem buty zrobiło się ok ale znów po kilku minutach to samo i do tego doszedł ból łydki nad kostką, przemeczylem się i po 1,5 godzinie wróciłem do domu i leżałem do wieczora. Dziś bolą mnie całe stopy przy chodzeniu i dotykaniu. Muszę zakupić buty bo z wypożyczalni nie wiadomo co się trafi, wiem że odpada firma atomic bo wczoraj je miałem i jak mierzyłem nowe w decathlonie to było coś nie tak. Czytając poradniki w google to są rozbierzne informacje. Jak dobrać tak naprawdę flex butów i o ile większe kupić. Ważę ponad 120 i odrysowana stopę mam 295mm takie zawsze buty brałem miałem jeszcze troszkę luzu w palcach. Pomoże ktoś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Pomoże o tyle, że każe iść do specjalistycznego sklepu, jak napiszesz skąd jesteś, to nawet podamy nazwy. Spec pomierzy i obejrzy stopy i zaproponuje but, zależnie też od budowy łydki i stawu skokowego, jak będzie trzeba, to hit się dopasuje do stopy. Na pewno nie kupuj butów przez internet, jeżeli nie znasz konkretnego modelu i rozmiaru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego 29 minut temu, henio napisał: Witam. Wczoraj poraz któryś wybrałem się na narty w celu doskonalenia jazdy z instruktorem. Niestety wczorajszy wypad był najgorszym, dziś nadal ledwo przebieram nogami ze względu na ból stóp a winne temu są buty z wypożyczalni. Wcześniej wypożyczalem sprzęt i było ok ale wczoraj było coś nie tak. Po kilku minutach odczułem mrowienie w palcach, zrobiłem przerwę rozpialem buty zrobiło się ok ale znów po kilku minutach to samo i do tego doszedł ból łydki nad kostką, przemeczylem się i po 1,5 godzinie wróciłem do domu i leżałem do wieczora. Dziś bolą mnie całe stopy przy chodzeniu i dotykaniu. Muszę zakupić buty bo z wypożyczalni nie wiadomo co się trafi, wiem że odpada firma atomic bo wczoraj je miałem i jak mierzyłem nowe w decathlonie to było coś nie tak. Czytając poradniki w google to są rozbierzne informacje. Jak dobrać tak naprawdę flex butów i o ile większe kupić. Ważę ponad 120 i odrysowana stopę mam 295mm takie zawsze buty brałem miałem jeszcze troszkę luzu w palcach. Pomoże ktoś ? Heniu - 9 stycznia napisałeś że kupujesz buty i teraz nie płacz bo straciłeś cały miesiąc Nie marudź zanim nie zrobisz jeszcze dzisiaj, tego co radzi kolega @Chertan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi