Victor Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego 19 minut temu, Jan napisał: Tak z poniedziałku katujesz 🤦♂️oszczędź chłopie 😤😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Godzinę temu, Jan napisał: to niesprawiedliwe 🙂 niech Cię sztruks prowadzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego 1 godzinę temu, Victor napisał: Tak z poniedziałku katujesz 🤦♂️oszczędź chłopie 😤😎 mądrego dobrze posłuchać przerwa na coś konkretnego 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego 2 godziny temu, Jan napisał: Od lat używam kijów Leki takich wpinanych Trigger, nie chcę już zwykłych. Mogą być ze zwykłymi rękawicami. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego (edytowane) 9 godzin temu, Jan napisał: Janie, strasznie oszczędny jesteś w dzieleniu się swoimi wrażeniami z jazdy na tych niebieskich deskach. Ja jestem mocno ciekawy, w kontekście tych GS, Master i komórek, Twoich wrażeń. Edytowane 10 Lutego przez Gabrik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego Szukam nart, które pozwolą mi komfortowo spędzić dzień na stoku od 9:00 do 16:00 – głównie w Alpach, w marcu. Rano warunki powinny być dobre, ale po południu, zwłaszcza w niższych partiach, mogą już pojawić się muldy. Nie ma takich nart. Po prostu trzeba mieć technikę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego W dniu 8.02.2025 o 01:22, norbi458 napisał: Płeć: M Wiek: 35 Waga: 68 kg Wzrost: 174 cm Jak długo jeździsz na nartach? 23 sezony Jak oceniasz swoje umiejętności według skali Forum? Według opisu – 7/10 Jakie masz buty? Niestety nie pamiętam modelu, HEAD z flexem 120 Jakie masz teraz narty? Fischer Progressor 800 (165 cm) z 2012 roku Jaki preferujesz promień skrętu i szybkość jazdy? Szybka jazda, promień skrętu około 15 m Jakie lubisz trasy i w jakim kraju jeździsz? W Polsce jeżdżę sporadycznie – może 1-2 dni w sezonie. Głównie wybieram Austria, Włochy, Francja. Preferuję szerokie czerwone trasy, czarne również, ale raczej kilka razy w ciągu dnia. Jak lubisz jeździć i jak chciałbyś jeździć? Potrafię jeździć różnymi stylami, najlepiej czuję się w carvingu potrafie tez smigiem. Radze sobie w kazdych warunkach. Jaka jest Twoja kondycja i ile dni spędzasz w sezonie na stoku? Dobra, około 8 dni w sezonie. Możliwości finansowe: do 2600 zł Do tej pory używałem Fischer Progressor 800 (165 cm) i byłem z nich bardzo zadowolony – świetnie się prowadziły i sprawiały dużo frajdy na przygotowanych trasach. Chciałbym jednak spróbować czegoś nowego. Miałem okazję jeździć na wypożyczonych Head WC Slalomkach (nie pamiętam dokładnego modelu) – były świetne przez 2-3 zjazdy, ale bardzo obciążały nogi. To zdecydowanie nie są narty na cały dzień jazdy. Szukam nart, które pozwolą mi komfortowo spędzić dzień na stoku od 9:00 do 16:00 – głównie w Alpach, w marcu. Rano warunki powinny być dobre, ale po południu, zwłaszcza w niższych partiach, mogą już pojawić się muldy. Bardzo spodobały mi się ELAN ACE SCX 167 – zbierają świetne opinie w testach, ale tegoroczny model niestety przekracza mój budżet. Rozważam zakup modelu z sezonu 23/24. Może ktoś miał okazję jeździć i może podzielić się opinią? Lub tez ewentualnie o HEAD SUPER SHAPE e-magnum. Jakie inne narty byście polecili? https://www.ntn.pl/test-nart-allround-performance/?srsltid=AfmBOopBnXKNSTTZx4cGpBRGSUDzMMIwfB7JTg84s4yJAvDyntG2dcgo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 12 godzin temu, johnwick napisał: Szukam nart, które pozwolą mi komfortowo spędzić dzień na stoku od 9:00 do 16:00 – głównie w Alpach, w marcu. Rano warunki powinny być dobre, ale po południu, zwłaszcza w niższych partiach, mogą już pojawić się muldy. Nie ma takich nart. Po prostu trzeba mieć technikę. Grizzly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego (edytowane) 7 minut temu, Jan napisał: Grizzly Kogo? Scott the Ski;-) Edytowane 12 Lutego przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 11 minut temu, star napisał: Kogo? Scott the Ski;-) gdzie to teraz jeździsz że takie skały widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego Godzinę temu, Jan napisał: Grizzly ..niet - strielali.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego (edytowane) 3 godziny temu, Jan napisał: gdzie to teraz jeździsz że takie skały widać? Zdjęcia archiwalne, ale właśnie po tych skałach, no może między skałami. Teraz jeżdżę w Karkonoszach, z dala od skał i innych żlebów... Edytowane 12 Lutego przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi