moloo Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Mam dwa wolne miejsca na wyjazd na Kubińska Hola lub do Oravic w sobotę. Wyjazd z Bielska-Białej, trzeba liczyć dwie godziny więc tak, żeby być 15 minut przed otwarciem stoków. Koszt za paliwo mniej więcej 100 zł do podziału na liczbę osób w samochodzie. Jazda cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 6.02.2025 o 10:55, moloo napisał: Mam dwa wolne miejsca na wyjazd na Kubińska Hola lub do Oravic w sobotę. Ile płacisz śmiałkowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 6.02.2025 o 10:55, moloo napisał: Mam dwa wolne miejsca na wyjazd na Kubińska Hola lub do Oravic w sobotę. Wyjazd z Bielska-Białej, trzeba liczyć dwie godziny więc tak, żeby być 15 minut przed otwarciem stoków. Koszt za paliwo mniej więcej 100 zł do podziału na liczbę osób w samochodzie. Jazda cały dzień. W Oravicach padła dziś po 12:00 kanapa. Dyndałem na niej 20 minut, później ściągnęli nas na zasilaniu awaryjnym. Naprawa miała potrwać 2-3 godziny, do końca dnia nie ruszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 7 Lutego Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego (edytowane) W dniu 7.02.2025 o 17:32, Lexi napisał: Ile płacisz śmiałkowi? Jaja sobie robisz ? Ja nie chcesz jechać się nie odzywaj i nie prdl głupot ... Po cholerę ten komentarz ? Chciałeś zaistnieć na forum i mieć kolejny plusik ... Po co ??? Edytowane 10 Lutego przez moloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi