Jubiler Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego (edytowane) Dzień dobry, Czy ktoś wie, gdzie w Krakowie naprawię wkład buta narciarskiego. Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki Pozdrawiam JG Edytowane 5 Lutego przez Jubiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego (edytowane) Myślę że każdy normalny "dratewka" to zrobi za parę zł..... specjalista pewnie też ale za x 10. edit:... o sorry - teraz doczytałem na bucie PEERFORMANCE PRO.. - to tylko specjalista.. ;D Edytowane 5 Lutego przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego 3 minuty temu, Lexi napisał: Myślę że każdy normalny "dratewka" to zrobi za parę zł..... A zyje jeszcze któryś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego 4 minuty temu, mig napisał: A zyje jeszcze któryś? W Zatorze mam poważnego szewca a w Kalwarii mam takiego co i podeszwy w kierpcach trekkingowych wymienia.. 💪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi