LeandeR Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam. Mam problem.Co zrobić z poniszczonymi nartami?Mam na myśli pocięte i poodrywane kawałki laminatu(te powieszchowne i trochę głębsze) z górnej części narty w wyniku udurzania nartą o nartę podczs jazdy.Z rysami i drobnymi dziurami chyba się już nic nie da zrobić ale np: z wcięciem w dwie pierwsze warstwy narty(oderwany kawałek trzyma się z jednej strony-długi na około 1.3 cm szerokie na 0.3 cm i głębokie na około 0.3 cm) może się coś da? Dało by się to jakoś prztkleić,czy lepiej zostawić???:confused: Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 W dobrym serwisie zaradzą na Twój problem. Narty się klei tak więc nie ma się co przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeandeR Napisano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 W dobrym serwisie zaradzą na Twój problem. Narty się klei tak więc nie ma się co przejmować.Dzięki za radę.będę wiedział co robić:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeandeR Napisano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Jak zamknąć wątek.Otworzyłem przez przypadek dwa takie same:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi