Jan Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego najmniejsza wnusia wyrosła z tych zielonych i te niebieskie byly by w sam raz ale jak policzyłem ile mają lat to kupiłem te białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego 6 godzin temu, Jan napisał: najmniejsza wnusia wyrosła z tych zielonych i te niebieskie byly by w sam raz ale jak policzyłem ile mają lat to kupiłem te białe Spaniale z Twojej strony. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego Jesteśmy z innej gliny kolego. Poza tym że nie robię niczego na pokaz ani dla zasady to jeszcze nie jestem daltonistą. Córka, wnuczka czy ktokolwiek inny ma się nauczyć porządnie samodzielnie jeździć a nie mieć ładne buty. Jest to dla osoby zorientowanej narciarsko do osiągnięcia w 7-8 roku życia - całkiem samodzielna jazda gdziekolwiek. Ale... można się skupić na ładnych bucikach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego Może były bardzo stare i utlenione. Opowiadałem Wam historię pękniętych butów, imbusa i ,,zaręczyn,, na stokowym parkingu?! Ciekawe czy ktoś pamięta. A buty pękły nie przy zapinaniu tylko po dociśnięciu piszczela w stój. I dobrze że w stój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego 10 godzin temu, johnwick napisał: Spaniale z Twojej strony. dziękuję za dobre słowo a mam takich bucików jeszcze więcej- kompletna numeracja od 15,5 do 28 i w ostatnim sezonie wszystkie były w użyciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego 47 minut temu, Jan napisał: dziękuję za dobre słowo a mam takich bucików jeszcze więcej- kompletna numeracja od 15,5 do 28 i w ostatnim sezonie wszystkie były w użyciu Dobry jesteś w te klocki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi