danywu Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu hej mam pytanie dotyczące testów nart w tym sezonie -czy jest jakaś strona lub tu na forum jakiś spis terminów i miejsc w Polsce i europie gdzie można potestować narty różnych marek . sam wyszukuje i trafiam na info odnośnie niektórych marek np Atomic w Polsce ale np Elana nie mogę znaleźć -stąd pytanie. Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, danywu napisał: hej mam pytanie dotyczące testów nart w tym sezonie -czy jest jakaś strona lub tu na forum jakiś spis terminów i miejsc w Polsce i europie gdzie można potestować narty różnych marek . sam wyszukuje i trafiam na info odnośnie niektórych marek np Atomic w Polsce ale np Elana nie mogę znaleźć -stąd pytanie. Z góry dziękuję za odpowiedź mogę polecić https://www.matterhornparadise.ch/en/experience/skiing/skitest-zermatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Salomon i Atomic mają w grupie pingiwina, jest rozpiska na ich stronie, w czeskich ośrodkach są centra testowe(Cerna Hora, Dolni Morawa, Rokytnice nad jizerou), w Cerna Hora w weekendy można brać za free narty "na jeden zjazd", ale nie miałem okazji tego sprawdzić. Testy są na każdym snow expo, volkl ma testy w Szczyrku 7-9 lutego, w Szklarskiej 14-16. Stronki jako takiej chyba nie znajdziesz, zostaje śledzić profile na FB stacji jaki samych producentów, lub przejrzeć ich wydarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi