danywu Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego hej mam pytanie dotyczące testów nart w tym sezonie -czy jest jakaś strona lub tu na forum jakiś spis terminów i miejsc w Polsce i europie gdzie można potestować narty różnych marek . sam wyszukuje i trafiam na info odnośnie niektórych marek np Atomic w Polsce ale np Elana nie mogę znaleźć -stąd pytanie. Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego 4 minuty temu, danywu napisał: hej mam pytanie dotyczące testów nart w tym sezonie -czy jest jakaś strona lub tu na forum jakiś spis terminów i miejsc w Polsce i europie gdzie można potestować narty różnych marek . sam wyszukuje i trafiam na info odnośnie niektórych marek np Atomic w Polsce ale np Elana nie mogę znaleźć -stąd pytanie. Z góry dziękuję za odpowiedź mogę polecić https://www.matterhornparadise.ch/en/experience/skiing/skitest-zermatt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego Salomon i Atomic mają w grupie pingiwina, jest rozpiska na ich stronie, w czeskich ośrodkach są centra testowe(Cerna Hora, Dolni Morawa, Rokytnice nad jizerou), w Cerna Hora w weekendy można brać za free narty "na jeden zjazd", ale nie miałem okazji tego sprawdzić. Testy są na każdym snow expo, volkl ma testy w Szczyrku 7-9 lutego, w Szklarskiej 14-16. Stronki jako takiej chyba nie znajdziesz, zostaje śledzić profile na FB stacji jaki samych producentów, lub przejrzeć ich wydarzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi