Adam ..DUCH Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, MarioJ napisał: Wogóle nie umiesz czytać między słowami i dosłownie też nie umiesz czytać. To Ci powtórzę: "Generalnie zawsze lubiła jeździć, a teraz jeszcze bardziej." Obecnie sama zgłasza że chce jeździć jeszcze lepiej. Taki sam typ jak ja. 😁 Kapujesz? Luz blues Starku. Ja sobie doskonale dam radę bez Ciebie! 😁 Ja ci dopowiem jeszcze tak. Dobrze by było abyś wytworzył jakiś "matecznik" takie "alma mater" - taką miejscówkę że kiedy pojawia się słowo "narty" to od razu wskakuje w głowę to właśnie miejsce. Wiesz, to u mnie jest tak że zawsze i to za każdym razem wspomina się te najpiękniejsze chwile w tym właśnie miejscu i wraca się tam na płat śniegu. Nie wiem jak u Ciebie ale moja jest Golgota i Goryczkowy......wiele bym dał aby wrócić do tych starych czasów. Karo?? nie wiem ale tak sobie myślę że chyba Wielka Racza - muszę spytać - dam Ci znać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Ja ci dopowiem jeszcze tak. Dobrze by było abyś wytworzył jakiś "matecznik" takie "alma mater" - taką miejscówkę że kiedy pojawia się słowo "narty" to od razu wskakuje w głowę to właśnie miejsce. Wiesz, to u mnie jest tak że zawsze i to za każdym razem wspomina się te najpiękniejsze chwile w tym właśnie miejscu i wraca się tam na płat śniegu. Nie wiem jak u Ciebie ale moja jest Golgota i Goryczkowy......wiele bym dał aby wrócić do tych starych czasów. Karo?? nie wiem ale tak sobie myślę że chyba Wielka Racza - muszę spytać - dam Ci znać. Fajne, powiązanie ze źródłem. Podpytam córkę. Ja mam w tym względzie zjazdy freeride, no cóż, nie do końca są to oficjalne dzisiaj trasy. Więc ogólnie napiszę karkonoskie kotły. Wystarczy że to będzie wiosenny firn. To są dla mnie nieskończone emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi