Clip Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu 11 minut temu, Mitek napisał: Pierwszego zdania nie rozumiem? Skoro zjedzie to dlaczego omijacie? A dziewczyna jest zajebista!!! - od razu widać. Kup jej solidne narty i puść ją wolno. Krzywdy sobie zrobić nie da z pewnością. Pozdro 8 szwów na brodzie i tomografia po robieniu piruetów na stegnach czy jeszcze wiecej szwów na udzie po skakaniu na rowerze ... mam powody ... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 34 minuty temu, Clip napisał: 8 szwów na brodzie i tomografia po robieniu piruetów na stegnach czy jeszcze wiecej szwów na udzie po skakaniu na rowerze ... mam powody ... Trochę cię rozumie bo moja córka była identyczna - bez strachu kompletnie - po "dachowaniu" na quadzie dostała szlaban na motocykle .. teraz ma 35lat i córeczkę która będzie identyczna .. tak. że nie wymiękaj - daj jej oddychać i dyskretnie kontroluj. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagdaS Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 5 godzin temu, Clip napisał: czy dla nadal początkującej 9 latki (147cm) powinienem kupowac drewno? Niby jeździ od 4/5 roku zycia ale dwa wyjazdy ja ominęły z powodu chorób tuz przed. Czerwone trasy ogarnia na tyle ze jezdzi w wolniejszej frakcji reszty ekipy, czarnych nie probowałem, pewnie by zjechała ale to bez sensu. Styl jazdy taki jeszcze "dziecięcy" nie wiem nawet jak to wpisac w skalę. Jezeli chodzi o narty to teraz ma 120cm i chce jej wymienic na 130cm bo jej to siega do ramienia. Generalnie na OLX same pianki w tej dlugosci a 140 to chyba za dużo? Buty nadal ma dziecięce na 3 klamry z zeszlego roku. Nie chce kupowac nowych dopasowanych bo na jesien będą za małe. To juz pewnie ostatni wyjazd w tym sezonie chyba ze jakis weekend w kraju dojdzie. Dla 9-latki na tym etapie nadal lepiej zostać przy piankach, drewno to trochę overkill, chyba że jeździ naprawdę agresywnie. 130 cm brzmi spoko, skoro 120 sięga do ramienia, 140 to już byłoby trochę za dużo przy jej stylu jazdy. Buty jeśli nie cisną, to dociągnij sezon, a nowe ogarniesz na jesień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 3 godziny temu, Clip napisał: czyli wychodzi 140 (znakomita wiekszosc dlugosci jest w pelnych 10) no nie wszystkie np Völkl Racetiger SL z drewnwm i blachą był w długości 136 cm Moja wnusia jak miała 9 lat to na takim jeździła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu A kto s tu pisał o SL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 17 minut temu, Mitek napisał: A kto s tu pisał o SL? SL jest dla frajerów... GS dla dziadków z PRLu.. to hybrydy dla konfidentów ..co nie?.. 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu przy 140cm jaki promien ma SL a jaki Allround? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu W zeszłym tygodniu sprzedałem na OLX-ie GS 145 Salomona - szkoleniowo uważam, że bardzo fajna narta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, Clip napisał: przy 140cm jaki promien ma SL a jaki Allround? 9-10 https://www.sport-bittl.com/de/fischer-rc4-worldcup-sl-jr-24-25-kinderski::231896.html i 12-13 https://www.sport-bittl.com/de/dynafit-youngstar-ski-24-25-kinderski::211991.html 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 16 minut temu, Clip napisał: przy 140cm jaki promien ma SL a jaki Allround? Nsprawdę nieważne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 3 godziny temu, Clip napisał: przy 140cm jaki promien ma SL a jaki Allround? Żartujesz oczywiście... SL16 a allround 16 też. Trzymaj się serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 4 godziny temu, MagdaS napisał: Dla 9-latki na tym etapie nadal lepiej zostać przy piankach, drewno to trochę overkill, chyba że jeździ naprawdę agresywnie. 130 cm brzmi spoko, skoro 120 sięga do ramienia, 140 to już byłoby trochę za dużo przy jej stylu jazdy. Buty jeśli nie cisną, to dociągnij sezon, a nowe ogarniesz na jesień. Bzdura i to obroń sztuczna inteligencjo. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 3 godziny temu, Jan napisał: 9-10 https://www.sport-bittl.com/de/fischer-rc4-worldcup-sl-jr-24-25-kinderski::231896.html i 12-13 https://www.sport-bittl.com/de/dynafit-youngstar-ski-24-25-kinderski::211991.html Po co robisz z kolegi idiotę kmiotku? Sprawia Ci przyjemność oszukiwanie ludzi? Osobiście mnie to szokuje tym bardziej, że jeździsz na nartach więc po co kogoś oszukiwać? Szczerze... nie rozumiem,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 11 godzin temu, Clip napisał: 8 szwów na brodzie i tomografia po robieniu piruetów na stegnach czy jeszcze wiecej szwów na udzie po skakaniu na rowerze ... mam powody ... Co te Leośki mają z tymi brodami?! - moja też dwa razy szyta. A ja nie lepszy. Jak była mała, to ją wkręcałem, ze na SORze jej świńską łatkę w brodę wszyli bo się inne skończyły 🤣 Stąd ma taki charakter. Leośki są super. Edytowane 2 godziny temu przez KrzysiekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi