wijkol Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Cześć. Podczas naszego pobytu przez jeden dzień cały rejon był zamkniety. Otrzymaliśmy w ramach rekompensaty 2 jednodniowe karnety na cały rejon do wykorzystania do końca sezonu. Jeżeli ktoś chce skorzystać, to chętnie odstąpię za symboliczną cenę 50eur za oba karnety (25 € za 1 Dzień jazdy) Kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmyk Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Chyba byliśmy w tym samym czasie, bo mam identyczną sytuację. Też otrzymałem 2 jednodniowe karnety. Gdyby ktoś był chętny, to również odstąpię. Kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano Czwartek o 10:42 Udostępnij Napisano Czwartek o 10:42 Dobrze byłoby wiedzieć JAKI TO REJON??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano Czwartek o 12:10 Udostępnij Napisano Czwartek o 12:10 Godzinę temu, Damian napisał: Dobrze byłoby wiedzieć JAKI TO REJON??? Jest w tytule... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Czwartek o 17:52 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:52 7 godzin temu, Damian napisał: Dobrze byłoby wiedzieć JAKI TO REJON??? Jak caly region to Superskirama Dolomiti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano Czwartek o 19:07 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:07 Godzinę temu, mig napisał: Jak caly region to Superskirama Dolomiti Michał, ja to czytam jako Madonna, Pinzolo i Folgarida/Marileva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Czwartek o 22:41 Udostępnij Napisano Czwartek o 22:41 Kiedys Madonna i Folgarida/Marillewy to byly osobne regiony. Ale z10 lat juz tam nie bylem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano wczoraj o 09:01 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:01 20 godzin temu, Gabrik napisał: Jest w tytule... A ok . nie znałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi