wijkol Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Cześć. Podczas naszego pobytu przez jeden dzień cały rejon był zamkniety. Otrzymaliśmy w ramach rekompensaty 2 jednodniowe karnety na cały rejon do wykorzystania do końca sezonu. Jeżeli ktoś chce skorzystać, to chętnie odstąpię za symboliczną cenę 50eur za oba karnety (25 € za 1 Dzień jazdy) Kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmyk Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Chyba byliśmy w tym samym czasie, bo mam identyczną sytuację. Też otrzymałem 2 jednodniowe karnety. Gdyby ktoś był chętny, to również odstąpię. Kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano Czwartek o 10:42 Udostępnij Napisano Czwartek o 10:42 Dobrze byłoby wiedzieć JAKI TO REJON??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano Czwartek o 12:10 Udostępnij Napisano Czwartek o 12:10 Godzinę temu, Damian napisał: Dobrze byłoby wiedzieć JAKI TO REJON??? Jest w tytule... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Czwartek o 17:52 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:52 7 godzin temu, Damian napisał: Dobrze byłoby wiedzieć JAKI TO REJON??? Jak caly region to Superskirama Dolomiti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano Czwartek o 19:07 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:07 Godzinę temu, mig napisał: Jak caly region to Superskirama Dolomiti Michał, ja to czytam jako Madonna, Pinzolo i Folgarida/Marileva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Czwartek o 22:41 Udostępnij Napisano Czwartek o 22:41 Kiedys Madonna i Folgarida/Marillewy to byly osobne regiony. Ale z10 lat juz tam nie bylem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 20 godzin temu, Gabrik napisał: Jest w tytule... A ok . nie znałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi