MacLe Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia Szanowni, Potrzebuję kupić jakiś mały plecak narciarski dla nastolatka. Gdzie w Wawie znajdę jakiś większy wybór (nie musi być jakiś super-firmowy) ? Pozdrawiam, M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia W każdym Decathlonie: https://www.decathlon.pl/p/plecak-turystyczny-quechua-arpenaz-nh100-10-litrow/_/R-p-344147 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Mój nastolatek do turystyki i narciarstwa używa jakiegoś workowanego Nike który tłucze mu się podczas aktywności po doopie a On mowi, że tak ma być bo te turystyczne są cringe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacLe Napisano 31 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 13 hours ago, kordiankw said: W każdym Decathlonie: https://www.decathlon.pl/p/plecak-turystyczny-quechua-arpenaz-nh100-10-litrow/_/R-p-344147 Wygląda nieźle. Dzięki za sugestię. Chociaż nie ma tego poprzecznego spięcia z przodu (pomiędzy paskami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacLe Napisano 31 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 17 minutes ago, KrzysiekK said: Mój nastolatek do turystyki i narciarstwa używa jakiegoś workowanego Nike który tłucze mu się podczas aktywności po doopie a On mowi, że tak ma być bo te turystyczne są cringe. Dobre! 😂 Podziękuj za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diana22 Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego W dniu 31.01.2025 o 09:58, KrzysiekK napisał: Mój nastolatek do turystyki i narciarstwa używa jakiegoś workowanego Nike który tłucze mu się podczas aktywności po doopie a On mowi, że tak ma być bo te turystyczne są cringe. Haha, no cóż, najważniejsze, że jest zadowolony Może z czasem przekona się, że wygodne plecaki też mogą wyglądać fajnie. A póki co, niech cieszy się swoim stylem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego Ale tak jeszcze w temacie … ten pasek piersiowy a jeszcze lepiej - piersiowy i ten na brzuchu to bardzo fajna sprawa. Jak już się musi z plecakiem jeździć na nartach, to właśnie w tej konfiguracji u mnie się sprawdzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi