Mitek Napisano Wtorek o 20:28 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:28 2 minuty temu, grimson napisał: znowu chrzanisz glupoty Ja tylko czytam i wyciągam proste wnioski, czasami cytuje aby podkreślić odkrywczość myśli kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 20:30 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:30 6 godzin temu, Spiochu napisał: für Deutschland? für ales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Wtorek o 20:44 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:44 16 minut temu, MarioJ napisał: Zapisz się do jakiejś partii albo organizacji i użyj tam swojej mądrości. Wtedy zmienisz rzeczywistość świata. A tak to tylko pitolenie na forum. Najlepiej niech założy swoją, bo ma gotowe rozwiązania i wszystko wie najlepiej. Lud pójdzie za nim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Wtorek o 20:45 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:45 16 minut temu, Mitek napisał: Ja tylko czytam i wyciągam proste wnioski, czasami cytuje aby podkreślić odkrywczość myśli kolegi. mowa jest srebrem, milczenie złotem. szczególnie w sytuacjach, kiedy nie masz nic ciekawego do napisania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano Wtorek o 20:53 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:53 7 minut temu, grimson napisał: mowa jest srebrem, milczenie złotem. szczególnie w sytuacjach, kiedy nie masz nic ciekawego do napisania. Nie wygrasz , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu....a potem wczyscy wiemy ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 20:55 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:55 23 minuty temu, Jan napisał: für ales Widzisz, mówi do sąsiadów w ich języku. To fajna sprawa. A'propos a wnusia chociaż "dziadek" powie czy tylko Opa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 20:57 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:57 2 minuty temu, Iven napisał: Nie wygrasz , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu....a potem wczyscy wiemy ..... Stary uważasz, że moją ambicją jest sprowadzanie do mojego poziomu (jaki by nie był) gościa, który jeździ świniakiem na gnojówkę? To jest zabawa - jak z dzieckiem. Jak masz ochotę to możesz się przyłączyć ale chyba nie Twój poziom ten świniak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano Wtorek o 21:01 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:01 Nooo coments .... nie moja piaskownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano Wtorek o 22:39 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:39 2 godziny temu, MarioJ napisał: Zapisz się do jakiejś partii albo organizacji i użyj tam swojej mądrości. Wtedy zmienisz rzeczywistość świata. A tak to tylko pitolenie na forum. Partii nie założę, nie mam predyspozycji. A Ty zaczniesz myśleć, czy dalej będziesz głosował na popis albo sutryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano Wtorek o 22:45 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:45 1 godzinę temu, Iven napisał: Nie wygrasz , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu....a potem wczyscy wiemy ..... Mitek to fanatyczny wyznawca, fakty go nie interesują. Jest dokładnie taki sam jak słuchacze torunskiego radia tylko guru inny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano Wtorek o 23:26 Udostępnij Napisano Wtorek o 23:26 2 godziny temu, kordiankw napisał: Najlepiej niech założy swoją, bo ma gotowe rozwiązania i wszystko wie najlepiej. Lud pójdzie za nim. Tu nie chodzi o to kto wie lepiej. Ci z popisu doskonale wiedzą jakby bylo lepiej dla obywateli, ale ich to nie interesuje. Liczą się korzyści dla deweloperów, banków, korporacji, albo prywatne przekrety politykow i ich rodzin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano wczoraj o 08:10 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:10 9 godzin temu, Spiochu napisał: Partii nie założę, nie mam predyspozycji. A Ty zaczniesz myśleć, czy dalej będziesz głosował na popis albo sutryka? Nie ma alternatywy dla popis, dlatego przedstawiłem Ci dwie alternatywy. Jedną odrzuciłeś, to zastosuj drugą. Grupa która chce odwołać Sutryka w referendum, jest tak samo naiwna ideowo jak Ty. Jeśli go odwołują, to następne wybory wygra Sutryk-bis, a nie kandydat "niezależny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 09:33 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:33 12 godzin temu, Mitek napisał: mówi do sąsiadów w ich języku. i serdecznie wchodzi im w dupska 12 godzin temu, Mitek napisał: "dziadek" powie czy tylko Opa? mówi zazwyczaj "dziadziusiu mój najukochańszy" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi