Skocz do zawartości

Nasza klasa

Edwin

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Iven napisał:

Nie wygrasz , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu....a potem wczyscy wiemy .....

Stary uważasz, że moją ambicją jest sprowadzanie do mojego poziomu (jaki by nie był) gościa, który jeździ świniakiem na gnojówkę?

To jest zabawa - jak z dzieckiem. Jak masz ochotę to możesz się przyłączyć ale chyba nie Twój poziom ten świniak...

2 godziny temu, MarioJ napisał:

Zapisz się do jakiejś partii albo organizacji i użyj tam swojej mądrości. Wtedy zmienisz rzeczywistość świata.

A tak to tylko pitolenie na forum.

Partii nie założę, nie mam predyspozycji.

A Ty zaczniesz myśleć, czy dalej będziesz głosował na popis albo sutryka?

2 godziny temu, kordiankw napisał:

Najlepiej niech założy swoją, bo ma gotowe rozwiązania i wszystko wie najlepiej. Lud pójdzie za nim.

Tu nie chodzi o to kto wie lepiej. Ci z popisu doskonale wiedzą jakby bylo lepiej dla obywateli, ale ich to nie interesuje. Liczą się korzyści dla deweloperów, banków, korporacji, albo prywatne przekrety politykow i ich rodzin.

• Like 1

9 godzin temu, Spiochu napisał:

Partii nie założę, nie mam predyspozycji.

A Ty zaczniesz myśleć, czy dalej będziesz głosował na popis albo sutryka?

Nie ma alternatywy dla popis, dlatego przedstawiłem Ci dwie alternatywy. Jedną odrzuciłeś, to zastosuj drugą.

Grupa która chce odwołać Sutryka w referendum, jest tak samo naiwna ideowo jak Ty. Jeśli go odwołują, to następne wybory wygra Sutryk-bis, a nie kandydat "niezależny".