Spiochu Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Lexi napisał: Sugeruję cobyś poszedł do jakiegoś klubu ..jak nie pasuje Ci to na jakiś wernisaż np.malarstwa czy fotografii.. generalnie gdzieś między żywych ludzi .. to inny świat Taki sam. Ci żywi ludzie zgadali się na wyjście przez neta. I tak korzystam z podobnych opcji. Jeżdżę z ludźmi w góry, chodzę na sekcje wspin i na kurs tańca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Teraz, Lexi napisał: Sugeruję cobyś poszedł do jakiegoś klubu ..jak nie pasuje Ci to na jakiś wernisaż np.malarstwa czy fotografii.. generalnie gdzieś między żywych ludzi .. to inny świat Słaby pomysł, można się szybko zniechęcić, bo tam ilość "panien" opisanych wcześniej przez @Spiochu może być bardzo duża /m2 😁 zawsze lepiej poznać się przez wspólną pasję czy hobby. Na fejsie co i rusz wyświetlają mi się jakieś grupy dla singli - rowerowe, motocyklowe, górskie itp. Ludzie się umawiają na trekingi, wspiny, wspólne wypady fotograficzne czy co kto lubi (nie wiem - garncarstwo?) jest tego mnóstwo. Sama poznałam przez różne funkcjonujące kiedyś fora dużo fajnych ludzi tak że warto, bo to nie będzie stracony czas nawet jeśli się nie uda znaleźć tej jedynej. P.S. Ja się umówiłam na pierwszą randkę z moim Najwspanialszym Mężczyzną na rolki - uznałam że jak będzie kicha, to się przynajmniej poruszam i będę mogła szybko uciekać 🙃 3 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Spiochu napisał: Taki sam. Ci żywi ludzie zgadali się na wyjście przez neta. I tak korzystam z podobnych opcji. Jeżdżę z ludźmi w góry, chodzę na sekcje wspin i na kurs tańca. Niby podobny ale komunikacja inna..gesty..mimika..mowa ciała - to ma kapitalne znaczenie w świecie zwierząt.. mówimy wszak o przedłużeniu gatunku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 24 minuty temu, zając napisał: Słaby pomysł, można się szybko zniechęcić, bo tam ilość "panien" opisanych wcześniej przez @Spiochu może być bardzo duża /m2 😁 Czyli że masz złe doświadczenia jeśli idzie o wyrywanie lasek na wernisażu malarstwa.. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Godzinę temu, Spiochu napisał: Nie bulwersuj się. To są pierwotne instynkty. Egzotyczne geny to większe szanse przetrwania potomstwa. Polacy wybierają panie zza wschodniej granicy, lub nawet jeszcze dalej: Chiny, Wietnam, Filipiny; generalnie Azjatki. Moim zdaniem zbyt uogólniasz, i do tego nakręcasz się tematach damsko-męskich. Im bardziej się focusujesz, tym mniej wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) 50 minut temu, grimson napisał: Polacy wybierają panie zza wschodniej granicy, lub nawet jeszcze dalej: Chiny, Wietnam, Filipiny; generalnie Azjatki. Moim zdaniem zbyt uogólniasz, i do tego nakręcasz się tematach damsko-męskich. Im bardziej się focusujesz, tym mniej wychodzi. Ad 1. Zgadza się, ale na razie w niewielkim stopniu. % małżeństw polek z obcokrajowcami jest dużo wyższy niż u polaków Ad2. Focusuj sìę w swoim korpo. Celem moich postów było komentowanie ogólnych prawidłowości. To wy skupialiście się na pojedynczych przykładach. Edytowane 7 godzin temu przez Spiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 4 godziny temu, Spiochu napisał: I tak mniej płacisz niż na etacie. Chodzi o to by nie rozdawać nikomu kasy a zadbać o dobre funkcjonowanie kluczowych rzeczy w państwie. Każdego stać na dostęp do wody i jest ona czysta czyli jak psństwo chce to da się. Za dużo disney chanell oglądałes. Ktos musi Ci sie w miare podobac fizycznie i miec podobne podejscie do zycia zeby cos z tego bylo. Glebsze uczucie tworzy sie gdy duzo czasu spedzacie razem, dbacie o siebie, wspolnie mierzycie sie z wyzwaniami. Ale jesli nie ma spelnionych warunkow wstepnych to sa nikle szanse, ze jakies uczucie sie pojawi. Piotruś nie zagalopowałeś się czasem w tym pouczaniu i tłumaczeniu mi jak powinien wyglądać związek. Ogarnij się chłopie troszkę. To my jesteśmy z Ewką od 33 lat szczęśliwi i uwielbiamy ze sobą spędzać czas a nie Ty z partnerką której nie masz, więc goń się z takimi radami OK? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, Mitek napisał: Piotruś nie zagalopowałeś się czasem w tym pouczaniu i tłumaczeniu mi jak powinien wyglądać związek. Ogarnij się chłopie troszkę. To my jesteśmy z Ewką od 33 lat szczęśliwi i uwielbiamy ze sobą spędzać czas a nie Ty z partnerką której nie masz, więc goń się z takimi radami OK? Pozdro To nie są rady tylko stwierdzenie faktów. A w twoim związku tak nie jest? Nie jesteście dla siebie atrakcyjni? Nie macie podobnego podejścia do życia? Nie spedzacie razem dużo czasu? Nie dbacie o siebie? Nie podejmujecie razem wyzwań? Takze nie opowiadaj bajek o jakiś strzałach amora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi