grimson Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 1 godzinę temu, Spiochu napisał: Podejrzewam że coś koło 6-8%. Tylko ja tak mam przez cale życie. Nigdy nie stosowałem żadnej diety, a plany treningowe też bardzo rzadko. Ale różne sporty uprawiam od dziecka i nie było w tym dłuższej przerwy. Masz bliżej 10% niż 6%. Biała człowiek na redukcji i odwodnieniu osiąga 6% po miesiącach katowania się, hardcorowcy na wspomaganiu osiągają na krótko 5%. Dla zobrazowania, gdzie jesteśmy genetycznie - w firmie pracuje chłopak z Senegalu. Szczupły, pomiar BF wykazał 5%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 35 minut temu, grimson napisał: Masz bliżej 10% niż 6%. Biała człowiek na redukcji i odwodnieniu osiąga 6% po miesiącach katowania się, hardcorowcy na wspomaganiu osiągają na krótko 5%. Dla zobrazowania, gdzie jesteśmy genetycznie - w firmie pracuje chłopak z Senegalu. Szczupły, pomiar BF wykazał 5%. Jeśli 5% to poziom wyczynowy to pewnie masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego A Saalbach jeżdżą. Gratuluję chłopcy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 7 Lutego Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 10 minut temu, Mitek napisał: A Saalbach jeżdżą. Gratuluję chłopcy. Saalbach to leciał na żywo o 11.00 teraz pora na panienki😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 1 minutę temu, Edwin napisał: Saalbach to leciał na żywo o 11.00 teraz pora na panienki😄 No i widzę, że bogato go skomentowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 7 Lutego Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego (edytowane) 27 minut temu, Mitek napisał: No i widzę, że bogato go skomentowałeś. Nikogo nie komentowałem. Pora na browara w knajpie teraz...i panienki. Nie wiem,czy zauważyłeś przez lata,ale ja nie dopierdalam publicznie na forum nikomu. Edytowane 7 Lutego przez Edwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Zacząłem się przebijać przez temat 🍺. Na trzeźwo nie idzie wcale wątku załapać 😉. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 9 minut temu, moruniek napisał: Zacząłem się przebijać przez temat 🍺. Na trzeźwo nie idzie wcale wątku załapać 😉. Nic nie szkodzi, wątek zboczył już na manowce 🙃 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego (edytowane) 27 minut temu, Edwin napisał: Nikogo nie komentowałem. Pora na browara w knajpie teraz...i panienki. Nie wiem,czy zauważyłeś przez lata,ale ja nie dopierdalam publicznie na forum nikomu. Cześć Chodziło mi o SG w Saalbach. Dyskusja, która tu się odbywa... - zresztą wiesz sam. Jestem po prostu nieco zdziwiony, że odbywa się najważniejsza impreza w dwuleciu w narciarstwie a tu... żałość. Pozdro Edytowane 7 Lutego przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Chodziło mi o SG w Saalbach. Dyskusja, która tu się odbywa... - zresztą wiesz sam. Jestem po prostu nieco zdziwiony, że odbywa się najważniejsza impreza w dwuleciu w narciarstwie a tu... żałość. Pozdro Nie emocjonuj się tak. Jak lubisz ogladać spoconych facetów w ciasnych gumach, to nie znaczy że każdy lubi. 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 15 godzin temu, Spiochu napisał: Ale różne sporty uprawiam od dziecka i nie było w tym dłuższej przerwy. to prawdopodobnie wyjaśniło Twoje problemy z kobietami, za dużo sportu możne prowadzić do tego że występuje duża klatka z małym ptaszkiem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 4 godziny temu, Jan napisał: to prawdopodobnie wyjaśniło Twoje problemy z kobietami, za dużo sportu możne prowadzić do tego że występuje duża klatka z małym ptaszkiem Janie, to nie te sporty, ale teraz wiem dlaczego jesteś rozczarowany treningami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 4 godziny temu, Spiochu napisał: Janie, to nie te sporty, ale teraz wiem dlaczego jesteś rozczarowany treningami. Ale że ten...? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi