Lexi Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 12:24, brachol napisał: I całe szczęście, bo jakby mnie chciał też zbajerować? Rozwiń Skoro taki kozak mogło by być różnie.. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 12:25, Gabrik napisał: Wiara w mniejsze zło (bo na tym bazuje duża grupa wyborców), to taka sama głupota/naiwność, jak ta, iż GS, to filantrop(a) (narty). Rozwiń Tak, masz racje..myślę że te wybory były/są testem na to czy można wsadzić do kryminału polityków/przestępców jeśli to się nie uda będziemy szukać dalej kogoś kto sie wreszcie odważy... na razie to tylko mieszanie w wiaderku. z gównem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 12:11, Mikoski napisał: Jedna z byłych księżniczek zwana chyba Ami szkolona przez "ksieciunia" chciała ślubu i dzieci tylko faja temu wyżej wymienionemu zmiękła bo to obowiązki i wydatki. Dzisiaj Ami jest szczęśliwą mamą chyba dwójki dzieci i nie potrzebuje dużego pizdowatego dziecka żeby mu dupkę wycierać i i mówić jaki jest zajebisty w swoim mniemaniu. Rozwiń Tylko zapomniałeś dodać baranie, że najpierw zmieniła się w ropuchę. Jak kręcą cię rubensowskie kształty i lubisz codzienne awantury, to sobie ją przygarnij. A swoją teorią to możesz się podetrzeć. Ja nie obawiam się ślubu i dzieci, ale z partnerką, z którą możemy budować związek tak jak w przykładzie Mitka. Robienie bąbelków z kimkolwiek to właśnie przykład patologii, której tak tu nie lubicie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 12:50, Lexi napisał: Tak, masz racje..myślę że te wybory były/są testem na to czy można wsadzić do kryminału polityków/przestępców jeśli to się nie uda będziemy szukać dalej kogoś kto sie wreszcie odważy... na razie to tylko mieszanie w wiaderku. z gównem. Rozwiń Musiałbyś zamknąć pewnie wszystkich na wiejskiej. Tylko kto to miałby zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego (edytowane) W dniu 7.02.2025 o 12:54, Spiochu napisał: Tylko zapomniałeś dodać baranie, że najpierw zmieniła się w ropuchę. Jak kręcą cię rubensowskie kształty i lubisz codzienne awantury, to sobie ją przygarnij. A swoją teorią to możesz się podetrzeć. Ja nie obawiam się ślubu i dzieci, ale z partnerką, z którą możemy budować związek tak jak w przykładzie Mitka. Robienie bąbelków z kimkolwiek to właśnie przykład patologii, której tak tu nie lubicie. Rozwiń Jaki ty tępy jesteś... przez trzy lata pokazywałaś często jaka to ekstra laska, jak przybyło jej może kilka kg kopnąłeś ją w dupę " księciuniu" 😕 jesteś żenujący, ośmieszasz się takimi postami Edytowane 7 Lutego przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 13:13, Mikoski napisał: Jaki ty tępy jesteś... przez trzy lata pokazywałaś często jaka to ekstra laska, jak przybyło jej może kilka kg kopnąłeś ją w dupę " księciuniu" 😕 jesteś żenujący, ośmieszasz się takimi postami Rozwiń Chyba ci cegła na głowę spadła. Znowu bzdurna teoria nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Jak księżniczki nie pasują to tęczowa z ptakiem będzie jak ulał 😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 13:26, Victor napisał: Jak księżniczki nie pasują to tęczowa z ptakiem będzie jak ulał 😆 Rozwiń Te tajskie to nawet na zdjęciach ładne 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 13:28, Spiochu napisał: Te tajskie to nawet na zdjęciach ładne 😉 Rozwiń Zamawiaj gawrona i coś tam połaskoczesz z tych tęczowych 😜 Wilk syty i owca cała 🫣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 13:26, Spiochu napisał: Chyba ci cegła na głowę spadła. Znowu bzdurna teoria nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością. Rozwiń Pewnie masz rację powodzenia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 13:31, Victor napisał: Zamawiaj gawrona i coś tam połaskoczesz z tych tęczowych 😜 Wilk syty i owca cała 🫣 Rozwiń Gawrona? Chyba nie łapie o co chodzi. Widać, że masz duże doświadczenie w temacie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 13:28, Spiochu napisał: Te tajskie to nawet na zdjęciach ładne 😉 Rozwiń I w końcu jakieś konkrety. Trzeba było tak od razu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 13:35, kordiankw napisał: I w końcu jakieś konkrety. Trzeba było tak od razu. Rozwiń Nie mów, że Ci się nie podobają. Nawet rozpoznać cieżko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 13:35, Spiochu napisał: Gawrona Rozwiń Aerosvit Airlines, Air France, Aerofłot, Austrian Airlines, British Airways, KLM, Lufthansa, SAS, Swiss oraz Thai Airways. Do wyboru do koloru z Okęcia 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 13:28, Spiochu napisał: Te tajskie to nawet na zdjęciach ładne 😉 Rozwiń Made in Tajland images.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego (edytowane) W dniu 7.02.2025 o 13:37, Spiochu napisał: Nie mów, że Ci się nie podobają. Nawet rozpoznać cieżko. Rozwiń Aż tak tolerancyjny nie jestem, a test łokci pozwala uniknąć pomyłki. Edytowane 7 Lutego przez kordiankw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 13:38, Mikoski napisał: Made in Tajland Rozwiń Co ty oglądasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 13:41, kordiankw napisał: Aż tak tolerancyjny nie jestem, a test łokci pozwala uniknąć pomyłki. Rozwiń Ale na zdjęciu jeszcze nie wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 13:28, Spiochu napisał: Te tajskie to nawet na zdjęciach ładne 😉 Rozwiń Ja tam nie byłem ale podobno trzeba być uważnym.. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 12:54, Spiochu napisał: Ja nie obawiam się ślubu i dzieci, ale z partnerką, z którą możemy budować związek tak jak w przykładzie Mitka. Rozwiń jeśli myślisz to co piszesz to taki związek raczej możesz zapomnieć bo już jesteś na to za stary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 14:26, Jan napisał: jeśli myślisz to co piszesz to taki związek raczej możesz zapomnieć bo już jesteś na to za stary Rozwiń Dlaczego za stary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 14:26, Jan napisał: jeśli myślisz to co piszesz to taki związek raczej możesz zapomnieć bo już jesteś na to za stary Rozwiń Bo w tym wieku to kobiety jak kiedys telefony: zajęte lub zepsute... 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 14:35, mig napisał: Bo w tym wieku to kobiety jak kiedys telefony: zajęte lub zepsute... Rozwiń Teraz to chyba w każdym wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 11:42, Spiochu napisał: To ja mam jeden punkt. Widoczny 6-pak i to nie piwa;) Ale nawet jakbyś miał wszystkie, to zaraz się okaże że twarz nie taka, a zwód za mało prestiżowy. Rozwiń to masz BF poniżej 10%, gratki. Tego kwiatu jest pół światu, więc głowa do góry w tematach damsko-męskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego W dniu 7.02.2025 o 14:51, grimson napisał: to masz BF poniżej 10%, gratki. Tego kwiatu jest pół światu, więc głowa do góry w tematach damsko-męskich. Rozwiń Podejrzewam że coś koło 6-8%. Tylko ja tak mam przez cale życie. Nigdy nie stosowałem żadnej diety, a plany treningowe też bardzo rzadko. Ale różne sporty uprawiam od dziecka i nie było w tym dłuższej przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi