Skocz do zawartości

Nasza klasa

Edwin

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, Gabrik napisał:

Wiara w mniejsze zło (bo na tym bazuje duża grupa wyborców), to taka sama głupota/naiwność, jak ta, iż GS, to filantrop(a) (narty).

Tak, masz racje..myślę że te wybory były/są testem na to czy można wsadzić do kryminału polityków/przestępców jeśli to się nie uda będziemy szukać dalej kogoś kto sie wreszcie odważy... na razie to tylko mieszanie w wiaderku. z gównem.

• Like 1
  • Thanks 1

38 minut temu, Mikoski napisał:

Jedna z byłych księżniczek zwana chyba Ami szkolona przez "ksieciunia" chciała ślubu i dzieci tylko faja temu wyżej wymienionemu zmiękła bo to obowiązki i wydatki. Dzisiaj Ami jest szczęśliwą mamą chyba dwójki dzieci i nie potrzebuje dużego pizdowatego dziecka żeby mu dupkę wycierać i i mówić jaki jest zajebisty w swoim mniemaniu.

Tylko zapomniałeś dodać baranie, że najpierw zmieniła się w ropuchę. Jak kręcą cię rubensowskie kształty i lubisz codzienne awantury, to sobie ją przygarnij. A swoją teorią to możesz się podetrzeć. Ja nie obawiam się ślubu i dzieci, ale z  partnerką, z którą możemy budować związek tak jak w przykładzie Mitka. Robienie bąbelków z kimkolwiek to właśnie przykład patologii, której tak tu nie lubicie.

• Haha 2

9 minut temu, Lexi napisał:

Tak, masz racje..myślę że te wybory były/są testem na to czy można wsadzić do kryminału polityków/przestępców jeśli to się nie uda będziemy szukać dalej kogoś kto sie wreszcie odważy... na razie to tylko mieszanie w wiaderku. z gównem.

Musiałbyś zamknąć pewnie wszystkich na wiejskiej. Tylko kto to miałby zrobić?

20 minut temu, Spiochu napisał:

Tylko zapomniałeś dodać baranie, że najpierw zmieniła się w ropuchę. Jak kręcą cię rubensowskie kształty i lubisz codzienne awantury, to sobie ją przygarnij. A swoją teorią to możesz się podetrzeć. Ja nie obawiam się ślubu i dzieci, ale z  partnerką, z którą możemy budować związek tak jak w przykładzie Mitka. Robienie bąbelków z kimkolwiek to właśnie przykład patologii, której tak tu nie lubicie.

Jaki ty tępy jesteś... przez trzy lata pokazywałaś często jaka to ekstra laska,  jak przybyło jej może kilka kg kopnąłeś ją w dupę " księciuniu"  😕 jesteś żenujący, ośmieszasz się takimi postami 

Edytowane przez Mikoski

4 minuty temu, Mikoski napisał:

Jaki ty tępy jesteś... przez trzy lata pokazywałaś często jaka to ekstra laska,  jak przybyło jej może kilka kg kopnąłeś ją w dupę " księciuniu"  😕 jesteś żenujący, ośmieszasz się takimi postami 

Chyba ci cegła na głowę spadła. Znowu bzdurna teoria nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością.

Godzinę temu, Spiochu napisał:

Ja nie obawiam się ślubu i dzieci, ale z  partnerką, z którą możemy budować związek tak jak w przykładzie Mitka. 

jeśli myślisz to co piszesz to taki związek raczej możesz zapomnieć bo już jesteś na to za stary

• Thanks 1

8 minut temu, Jan napisał:

jeśli myślisz to co piszesz to taki związek raczej możesz zapomnieć bo już jesteś na to za stary

Bo w tym wieku to kobiety jak kiedys telefony: zajęte lub zepsute...

• Like 4
  • Haha 1

3 godziny temu, Spiochu napisał:

To ja mam jeden punkt. Widoczny 6-pak i to nie piwa;)

Ale nawet jakbyś miał wszystkie, to zaraz się okaże że twarz nie taka, a zwód za mało prestiżowy.

to masz BF poniżej 10%, gratki.

Tego kwiatu jest pół światu, więc głowa do góry w tematach damsko-męskich.

Teraz, grimson napisał:

to masz BF poniżej 10%, gratki.

Tego kwiatu jest pół światu, więc głowa do góry w tematach damsko-męskich.

Podejrzewam że coś koło 6-8%. Tylko ja tak mam przez cale życie. Nigdy nie stosowałem żadnej diety, a plany treningowe też bardzo rzadko. Ale różne sporty uprawiam od dziecka i nie było w tym dłuższej przerwy.