Lexi Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 17 minut temu, brachol napisał: I całe szczęście, bo jakby mnie chciał też zbajerować? Skoro taki kozak mogło by być różnie.. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 18 minut temu, Gabrik napisał: Wiara w mniejsze zło (bo na tym bazuje duża grupa wyborców), to taka sama głupota/naiwność, jak ta, iż GS, to filantrop(a) (narty). Tak, masz racje..myślę że te wybory były/są testem na to czy można wsadzić do kryminału polityków/przestępców jeśli to się nie uda będziemy szukać dalej kogoś kto sie wreszcie odważy... na razie to tylko mieszanie w wiaderku. z gównem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 38 minut temu, Mikoski napisał: Jedna z byłych księżniczek zwana chyba Ami szkolona przez "ksieciunia" chciała ślubu i dzieci tylko faja temu wyżej wymienionemu zmiękła bo to obowiązki i wydatki. Dzisiaj Ami jest szczęśliwą mamą chyba dwójki dzieci i nie potrzebuje dużego pizdowatego dziecka żeby mu dupkę wycierać i i mówić jaki jest zajebisty w swoim mniemaniu. Tylko zapomniałeś dodać baranie, że najpierw zmieniła się w ropuchę. Jak kręcą cię rubensowskie kształty i lubisz codzienne awantury, to sobie ją przygarnij. A swoją teorią to możesz się podetrzeć. Ja nie obawiam się ślubu i dzieci, ale z partnerką, z którą możemy budować związek tak jak w przykładzie Mitka. Robienie bąbelków z kimkolwiek to właśnie przykład patologii, której tak tu nie lubicie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 9 minut temu, Lexi napisał: Tak, masz racje..myślę że te wybory były/są testem na to czy można wsadzić do kryminału polityków/przestępców jeśli to się nie uda będziemy szukać dalej kogoś kto sie wreszcie odważy... na razie to tylko mieszanie w wiaderku. z gównem. Musiałbyś zamknąć pewnie wszystkich na wiejskiej. Tylko kto to miałby zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego (edytowane) 20 minut temu, Spiochu napisał: Tylko zapomniałeś dodać baranie, że najpierw zmieniła się w ropuchę. Jak kręcą cię rubensowskie kształty i lubisz codzienne awantury, to sobie ją przygarnij. A swoją teorią to możesz się podetrzeć. Ja nie obawiam się ślubu i dzieci, ale z partnerką, z którą możemy budować związek tak jak w przykładzie Mitka. Robienie bąbelków z kimkolwiek to właśnie przykład patologii, której tak tu nie lubicie. Jaki ty tępy jesteś... przez trzy lata pokazywałaś często jaka to ekstra laska, jak przybyło jej może kilka kg kopnąłeś ją w dupę " księciuniu" 😕 jesteś żenujący, ośmieszasz się takimi postami Edytowane 7 Lutego przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 4 minuty temu, Mikoski napisał: Jaki ty tępy jesteś... przez trzy lata pokazywałaś często jaka to ekstra laska, jak przybyło jej może kilka kg kopnąłeś ją w dupę " księciuniu" 😕 jesteś żenujący, ośmieszasz się takimi postami Chyba ci cegła na głowę spadła. Znowu bzdurna teoria nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Jak księżniczki nie pasują to tęczowa z ptakiem będzie jak ulał 😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Teraz, Victor napisał: Jak księżniczki nie pasują to tęczowa z ptakiem będzie jak ulał 😆 Te tajskie to nawet na zdjęciach ładne 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 1 minutę temu, Spiochu napisał: Te tajskie to nawet na zdjęciach ładne 😉 Zamawiaj gawrona i coś tam połaskoczesz z tych tęczowych 😜 Wilk syty i owca cała 🫣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 4 minuty temu, Spiochu napisał: Chyba ci cegła na głowę spadła. Znowu bzdurna teoria nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością. Pewnie masz rację powodzenia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 2 minuty temu, Victor napisał: Zamawiaj gawrona i coś tam połaskoczesz z tych tęczowych 😜 Wilk syty i owca cała 🫣 Gawrona? Chyba nie łapie o co chodzi. Widać, że masz duże doświadczenie w temacie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 5 minut temu, Spiochu napisał: Te tajskie to nawet na zdjęciach ładne 😉 I w końcu jakieś konkrety. Trzeba było tak od razu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Teraz, kordiankw napisał: I w końcu jakieś konkrety. Trzeba było tak od razu. Nie mów, że Ci się nie podobają. Nawet rozpoznać cieżko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 2 minuty temu, Spiochu napisał: Gawrona Aerosvit Airlines, Air France, Aerofłot, Austrian Airlines, British Airways, KLM, Lufthansa, SAS, Swiss oraz Thai Airways. Do wyboru do koloru z Okęcia 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 9 minut temu, Spiochu napisał: Te tajskie to nawet na zdjęciach ładne 😉 Made in Tajland images.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego (edytowane) 6 minut temu, Spiochu napisał: Nie mów, że Ci się nie podobają. Nawet rozpoznać cieżko. Aż tak tolerancyjny nie jestem, a test łokci pozwala uniknąć pomyłki. Edytowane 7 Lutego przez kordiankw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 1 minutę temu, Mikoski napisał: Made in Tajland Co ty oglądasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 3 minuty temu, kordiankw napisał: Aż tak tolerancyjny nie jestem, a test łokci pozwala uniknąć pomyłki. Ale na zdjęciu jeszcze nie wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 15 minut temu, Spiochu napisał: Te tajskie to nawet na zdjęciach ładne 😉 Ja tam nie byłem ale podobno trzeba być uważnym.. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Godzinę temu, Spiochu napisał: Ja nie obawiam się ślubu i dzieci, ale z partnerką, z którą możemy budować związek tak jak w przykładzie Mitka. jeśli myślisz to co piszesz to taki związek raczej możesz zapomnieć bo już jesteś na to za stary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 3 minuty temu, Jan napisał: jeśli myślisz to co piszesz to taki związek raczej możesz zapomnieć bo już jesteś na to za stary Dlaczego za stary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 8 minut temu, Jan napisał: jeśli myślisz to co piszesz to taki związek raczej możesz zapomnieć bo już jesteś na to za stary Bo w tym wieku to kobiety jak kiedys telefony: zajęte lub zepsute... 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 7 minut temu, mig napisał: Bo w tym wieku to kobiety jak kiedys telefony: zajęte lub zepsute... Teraz to chyba w każdym wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 3 godziny temu, Spiochu napisał: To ja mam jeden punkt. Widoczny 6-pak i to nie piwa;) Ale nawet jakbyś miał wszystkie, to zaraz się okaże że twarz nie taka, a zwód za mało prestiżowy. to masz BF poniżej 10%, gratki. Tego kwiatu jest pół światu, więc głowa do góry w tematach damsko-męskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Teraz, grimson napisał: to masz BF poniżej 10%, gratki. Tego kwiatu jest pół światu, więc głowa do góry w tematach damsko-męskich. Podejrzewam że coś koło 6-8%. Tylko ja tak mam przez cale życie. Nigdy nie stosowałem żadnej diety, a plany treningowe też bardzo rzadko. Ale różne sporty uprawiam od dziecka i nie było w tym dłuższej przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi