Wujot2 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, Mitek napisał: A co do partnerstwa, partnerek itd.... Jakby to powiedzieć... pierdolicie wszyscy jak potłuczeni. Miłości nie można znaleźć ona przychodzi sama i wali w łeb. To nie jest kwestia obliczeń, oczekiwań, analizy itd. Jak się tego nie zrozumie to nigdy nie znajdzie się drugiej połowy. Po czym jest 33% rozwodów i ciągle rośnie. Pewnie niedługo w "nowych" małżeństwach dojdzie do 50%. To w kwestii tego walenia w łeb. Na początku jest chwila czasu na refleksję. Warto skorzystać z tej szansy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Teraz, Spiochu napisał: Taa wnętrze, chyba portfela. O malkontenctwie na pierwszym etapie nawet się nie przekonasz. Tak, większość pań uważa inaczej. Dla nich prawie kazdy polak to brzydal. Z kim ty się spotykasz 🤣. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 8 godzin temu, SzymQ napisał: Zawsze gonimy za tym co nieosiągalne. To nie jest kwestia wychowania ani epoki. 40 lat temu dzieci w Afryce marzyły o butach, w PRL o adidasach, a w USA nikt o takich butach nie marzył, bo to oczywistość. Z punktu widzenia związków jest podobnie. Przyjdzie kobieta i powie, że wygląda dobrze, ale @Spiochu ją odtrącił. I co wtedy? Przeszacowała swoją wartość? Jak Cię nie kręcą wieczne tańce godowe to obniż próg wymagań, bierz co jest i się hajtaj, bo tak z opisu to można wywnioskować, że sam prezentujesz postawę, którą krytykujesz. P.S. To truizm, ale finalnie w związku nie chodzi o wygląd. Uczepilście sìę mojego przypadku a to jest globalny problem. Wg ststystyk popularnego portalu (kilkaset mln użytkowników na świecie) Statystycznemu facetowi podoba się co trzecia kobieta. Statystycznej kobiecie co 16-ty facet Widzicie tą dysproporcje wymagań, czy dalej nie rozumiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, kordiankw napisał: Z kim ty się spotykasz 🤣. Z polkami. W Azji płd-wsch polak jest już atrakcyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 11 minutes ago, Spiochu said: Statystycznemu facetowi podoba się co trzecia kobieta. Nie wiem nawet jak to skomentować. Brzmi jak desperacja. Nawet alkohol tego chyba nie tłumaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Bawię się setnie.. 🤣 .... muszę Wam uchylić rąbka tajemnicy.. z "pierdolenia farmazonów" w internecie ani dzietność nie wzrasta ani nawet nie wyrwiecie żadnej "księżniczki"... rzeczone księżniczki wiedzą że w internetach kozaczą tylko pojeby, zboczeńcy i dewianci... normalne dziewczyny zdają sobie sprawę z tego że życie odbywa się na żywo.. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Zupełnie nie potrafię tego postu połączyć z poprzednim, że KAŻDY musi mieć dostęp do podstawowych dóbr - musisz mi to wytłumaczyć. Ja jestem podobnego zdania jak Ty. Przez całe życie prowadzę działalność gospodarczą w różnych formach i wierz mi WIEM ile tracę przez konieczność odprowadzania danin. A co z niepracującymi na przykład. A co do partnerstwa, partnerek itd.... Jakby to powiedzieć... pierdolicie wszyscy jak potłuczeni. Miłości nie można znaleźć ona przychodzi sama i wali w łeb. To nie jest kwestia obliczeń, oczekiwań, analizy itd. Jak się tego nie zrozumie to nigdy nie znajdzie się drugiej połowy. Pozdro I tak mniej płacisz niż na etacie. Chodzi o to by nie rozdawać nikomu kasy a zadbać o dobre funkcjonowanie kluczowych rzeczy w państwie. Każdego stać na dostęp do wody i jest ona czysta czyli jak psństwo chce to da się. Za dużo disney chanell oglądałes. Ktos musi Ci sie w miare podobac fizycznie i miec podobne podejscie do zycia zeby cos z tego bylo. Glebsze uczucie tworzy sie gdy duzo czasu spedzacie razem, dbacie o siebie, wspolnie mierzycie sie z wyzwaniami. Ale jesli nie ma spelnionych warunkow wstepnych to sa nikle szanse, ze jakies uczucie sie pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu Chyba muszę tytuł wątku zmienić 🤣🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 11 minut temu, SzymQ napisał: Nie wiem nawet jak to skomentować. Brzmi jak desperacja. Nawet alkohol tego chyba nie tłumaczy... No nie wiem. Rozważajac 10 losowych trzydziestolatek, jest duża szansa że 3 będą akceptowalnie ładne. Zwykla statystyka 3 brzydkie 4 srednie 3 ladne A dla kobiet 6% jest atrakcyjnych czyli sami najlepsi a reszta nie istnieje. Edytowane 5 godzin temu przez Spiochu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, Spiochu napisał: Uczepilście sìę mojego przypadku a to jest globalny problem. Wg ststystyk popularnego portalu (kilkaset mln użytkowników na świecie) Statystycznemu facetowi podoba się co trzecia kobieta. Statystycznej kobiecie co 16-ty facet Widzicie tą dysproporcje wymagań, czy dalej nie rozumiecie? To jest po prostu oczywiste. faceci chętnie oddadzą swoje geny każdej potencjalnie chętnej. A kobiety muszą się ostro nagłowić jak złapać tego co nie tylko da geny ale nie da nogi. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć ...miłości nie można znaleźć ona przychodzi sama i wali w łeb. Pozdro Jak w łeb to OK. Gorzej jak by waliła w rogi 🤣. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 10 minutes ago, Spiochu said: No nie wiem. Rozważajac 10 losowych trzydziestolatek, jest duża szansa że 3 będą akceptowalnie ładne. Zwykla statystyka 3 brzydkie 4 srednie 3 ladne A dla kobiet 6% jest atrakcyjnych czyli sami najlepsi a reszta nie istnieje. Dla mnie "ładna" i "podoba mi się" to jednak znaczą trochę co innego. Widocznie miałem w życiu sporo szczęścia bo będąc bardziej wybrednym niż 1/3 znalazłem drugą połowę 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 56 minut temu, Spiochu napisał: No to córka pasuje do stereotypu polki, która leci na śniadego. Nie od dziś wiadomo, że hiszpanie, włosi a nawet turcy wzbudzają u nich duże zainteresowanie samą egzotyką. Chrzanisz głupoty. Czytajac twoje wpisy w tym wątku wychodzi z jad i żółć w stosunku do kobiet. Co one ci zrobiły? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 35 minut temu, grimson napisał: Chrzanisz głupoty. Czytajac twoje wpisy w tym wątku wychodzi z jad i żółć w stosunku do kobiet. Co one ci zrobiły? Może nie wszystkie, a ta jedna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 47 minut temu, kordiankw napisał: Jak w łeb to OK. Gorzej jak by waliła w rogi 🤣. To taka 96% moc. Sam spirit miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, SzymQ napisał: Dla mnie "ładna" i "podoba mi się" to jednak znaczą trochę co innego. Widocznie miałem w życiu sporo szczęścia bo będąc bardziej wybrednym niż 1/3 znalazłem drugą połowę 😉 Moze źle opisałem tą statystyķę. Chodziło o wstępną akceptację wyglądu po zdjęciu. Ale nie istotne są wartości bezwględne tylko 5 krotna różnica między kobietami a mężczyznami. Panie są bardzo wybredne co do wyglądu. Jeśli ktoś nie łapie się w topce to pozostałe jego cechy są bez znaczenia. On po prostu nie istnieje. Pozostają mu jedynie nieliczne wyjątki. To, że kiedyś znalazłeś, nie oznacza że obecnie byłoby podobnie. Świat jest zupełnie inny niż 20 lat temu. Edytowane 3 godziny temu przez Spiochu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, grimson napisał: Chrzanisz głupoty. Czytajac twoje wpisy w tym wątku wychodzi z jad i żółć w stosunku do kobiet. Co one ci zrobiły? Nie bulwersuj się. To są pierwotne instynkty. Egzotyczne geny to większe szanse przetrwania potomstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 44 minuty temu, kordiankw napisał: Może nie wszystkie, a ta jedna? Nie. Zazwyczaj miałem dobry kontakt z kobietami w szkole czy w pracy. Często w czymś pomagały. Nie miałem też żadnej byłej, która mnie zdradziła itp. Zresztą skąd takie wnioski? Opisuje sytuacje taką jaka ona obecnie jest a wy się doszukujecie jakiegoś hejtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Spiochu napisał: Nie. Zazwyczaj miałem dobry kontakt z kobietami w szkole czy w pracy. Często w czymś pomagały. Nie miałem też żadnej byłej, która mnie zdradziła itp. Zresztą skąd takie wnioski? Opisuje sytuacje taką jaka ona obecnie jest a wy się doszukujecie jakiegoś hejtu. Bo z twoich postów po oczach bije szowinizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Bawię się setnie.. 🤣 .... muszę Wam uchylić rąbka tajemnicy.. z "pierdolenia farmazonów" w internecie ani dzietność nie wzrasta ani nawet nie wyrwiecie żadnej "księżniczki"... rzeczone księżniczki wiedzą że w internetach kozaczą tylko pojeby, zboczeńcy i dewianci... normalne dziewczyny zdają sobie sprawę z tego że życie odbywa się na żywo.. Usa dane ankietowe z 2021: Ponad 50% poznało się przez neta. Tendencja szybko rosnąca. Takze społeczeństwo zmienia się w samych pojebów, zboczeńców i dewiantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kordiankw napisał: Bo z twoich postów po oczach bije szowinizm. Po prostu przedstswiam fakty, które są nieakceptowalne dla waszych wzorców wychowawczych. A poglądy mam takie same jak kiedyś feministki. Ŕówne prawa, obowiązki i odpowiedzialność niezależnie od płci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Spiochu napisał: Usa dane ankietowe z 2021: Ponad 50% poznało się przez neta. Tendencja szybko rosnąca. W 2024 r. wskaźnik rozwodów w USA wynosił od 40% do 50% w przypadku pierwszych małżeństw... ... z grubsza by się zgadzało.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Lexi napisał: W 2024 r. wskaźnik rozwodów w USA wynosił od 40% do 50% w przypadku pierwszych małżeństw... ... z grubsza by się zgadzało.. 🙂 Sugerujesz, że rozwiązaniem problemu byłoby globalne wyłączenie internetu? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 34 minutes ago, Spiochu said: To, że kiedyś znalazłeś, nie oznacza że obecnie byłoby podobnie. Świat jest zupełnie inny niż 20 lat temu. To prawda. Świat był inny, kiedy 20 lat temu poznałem swoją obecną żonę. Ale prawie 30 lat temu zamiast Tindera było IRC. Ludzie wysyłali sobie zdjęcia, ale chyba nikt chyba tam żony nie szukał. Dla mnie lepiej było się skupić na dziewczynie 1 z 20 z pubu, biblioteki czy poznanej gdziekolwiek indziej niż na dziewczynach z internetu... Just now, Spiochu said: Sugerujesz, że rozwiązaniem problemu byłoby globalne wyłączenie internetu? 😉 Internet niech zostanie. Nie koliduje z umiejętnością rozmowy z żywym człowiekiem 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Spiochu napisał: Sugerujesz, że rozwiązaniem problemu byłoby globalne wyłączenie internetu? 😉 Sugeruję cobyś poszedł do jakiegoś klubu ..jak nie pasuje Ci to na jakiś wernisaż np.malarstwa czy fotografii.. generalnie gdzieś między żywych ludzi .. to inny świat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi