master32 Napisano wczoraj o 16:44 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:44 Cześć sprzedam trochę już old school’owy model slalomowych nart komórkowych od Dynastara, model omeglass WC 165cm. Narta pomimo wieku jest praktycznie jak nowa. Jak możliwe ? Otóż została kupiona jako nowa x lat temu do klubu jako „zapasowa”. Trafiła na poddasze w szkółce narciarskiej i tam tak stała sobie… W tamtym sezonie „uruchomiłem” je i jeździłem ok tygodnia czasu. W tym sezonie były jeden dzień na stoku. Może akurat komuś potrzebna tania i dobra komórka która parametrami nie różni od najnowszych konstrukcji… Na fotce ślizgu widać stary smar po ostatniej jeździe (nie były cyklinowane i szczotkowane) Cena: myślę że 600zl to uczciwa oferta 🙂 Narta naprawdę jak nowa Moge wysłać (60zl paczka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi