Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 33 minuty temu, Victor napisał: Więc wyluzuj, rozluźnij pośladki, idź na spacer bo życie to nie jest bajka a każdy z nas jest inny- zrozum to zaakceptuj! Masz rower to ciesz się bo jeszcze jest i z tego korzystaj ! Kup psa to świetny przyjaciel 😉 zamiast klepać obrażając złapiesz świeżego oddechu i wyluzujesz. o zacząłem choć nigdy nie jest późno 👌 Ja jestem tak wyluzowany, że nawet sobie tego nie możesz wyobrazić. Pies nie może być przyjacielem to mit - zupełnie inna jest zależność takiego układu, ale oczywiście rozumiem przekaz. Mamy kota, którego Rybelek nauczył wielu rzeczy jak np. "podawać łapkę", "siad", "turlamy się" czy... "zdechł pies". Więc coś z psa jednak jest. Ale fakt, że np. obserwowanie i zrozumienie komunikacji takiego zwierzęcia jest po prostu zajebiste. A na zaczęcie nigdy nie jest za późno i tego się trzymajmy oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, Mitek napisał: Ja jestem tak wyluzowany, że nawet sobie tego nie możesz wyobrazić. Pies nie może być przyjacielem to mit - zupełnie inna jest zależność takiego układu, ale oczywiście rozumiem przekaz. Mamy kota, którego Rybelek nauczył wielu rzeczy jak np. "podawać łapkę", "siad", "turlamy się" czy... "zdechł pies". Więc coś z psa jednak jest. Ale fakt, że np. obserwowanie i zrozumienie komunikacji takiego zwierzęcia jest po prostu zajebiste. A na zaczęcie nigdy nie jest za późno i tego się trzymajmy oczywiście. Koty są super. Właśnie na mnie siedzi… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi