Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 3 godziny temu, Mitek napisał: tak od 9-10 lat to już naprawdę trzeba czasami używać kijków... w jaki sposób używałeś kijków wobec powierzonych Tobie dzieci ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu pod żółtą kolejką z Angertal, przy tym takim krzywym swierku 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 41 minut temu, Jan napisał: w jaki sposób używałeś kijków wobec powierzonych Tobie dzieci ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmoimpasterzem Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) Salomon Stance 84 lub 80 (jeśli ważysz mniej) może być fajnym rozwiązaniem. Ich poprzedniki Salomona XDR szły jak czołg po odsypach. Cała seria Curv to "kołki". Edytowane 6 godzin temu przez panmoimpasterzem 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Clip napisał: To jak mamy już jasność w temacie bicia to przejdźmy do picia… czy dzieciom dawać alkohol… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Jan napisał: w jaki sposób używałeś kijków wobec powierzonych Tobie dzieci ? Napierdalałem po plerach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoB77 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 11 minutes ago, Mitek said: Napierdalałem po plerach. Ojciec: E, e, e! Słuchaj no. Synek. Synek! Bo jak ja Cię pierdolnę, to Cię krew zaleje! Koniec imprezy. Nie ma takiego bicia. Co Ty to kurwa masz robić, co?! Kumpel: No ale osiemnastka Ojciec: Co jest kurwa osiemnastka?! Ty słuchaj co ja tu mówię. Dziękuję dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, Mitek napisał: Napierdalałem po plerach. To dlatego twoi kursanci złego słowa o tobie nie powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 19 godzin temu, KrzysiekK napisał: Dokładnie. Jak Fredi przysolił to moment rozum wracał … Gwoli wyjaśnienia, bo dostałem informacje, że powstało nieporozumienie. Pewien FrediChopin był a może nadal jest bardzo zacnym i doświadczonym programistą na forum elektroda.pl w dziale o mikrokontrolerach. Myślałem że @lubeckim gościa zna. Wiedzę miał ogromną, więc czasem cierpliwość tracił. Zbieżność nicków z szanowanym tu Fredowskim czysto przypadkowa. Przepraszam za nieporozumienie @Edwin. Niestety nie miałem przyjemności poznać Fredowskiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, KrzysiekK napisał: Gwoli wyjaśnienia, bo dostałem informacje, że powstało nieporozumienie. Pewien FrediChopin był a może nadal jest bardzo zacnym i doświadczonym programistą na forum elektroda.pl w dziale o mikrokontrolerach. Myślałem że @lubeckim gościa zna. Wiedzę miał ogromną, więc czasem cierpliwość tracił. Zbieżność nicków z szanowanym tu Fredowskim czysto przypadkowa. Przepraszam za nieporozumienie @Edwin. Niestety nie miałem przyjemności poznać Fredowskiego. Pozdrawiam A to temat o nartach? Było bicie, picie a teraz w ruch poszły elektrody 😉 pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, Marcos73 napisał: A to temat o nartach? Było bicie, picie a teraz w ruch poszły elektrody 😉 pozdro Elektrody wiadomo, że leczą z picia i bicia... ew. jak bicie i picie nie pomagają to tylko prund. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 45 minut temu, KrzysiekK napisał: Gwoli wyjaśnienia, bo dostałem informacje, że powstało nieporozumienie. Pewien FrediChopin był a może nadal jest bardzo zacnym i doświadczonym programistą na forum elektroda.pl w dziale o mikrokontrolerach. Myślałem że @lubeckim gościa zna. Wiedzę miał ogromną, więc czasem cierpliwość tracił. Zbieżność nicków z szanowanym tu Fredowskim czysto przypadkowa. Przepraszam za nieporozumienie @Edwin. Niestety nie miałem przyjemności poznać Fredowskiego. Pozdrawiam Ja miałem, ale nie wszyscy co go poznali na forum uważają, że to przyjemność. Delikatność i subtelność nie należały do jego atutów. Dla mnie spoko. Ale ja gruboskórny jestem, choć miękiszon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Marcos73 napisał: A to temat o nartach? Było bicie, picie a teraz w ruch poszły elektrody 😉 pozdro To ja jeszcze raz napiszę gwoli wyjaśnienia. Napisałem do Krzyśka odnośnie jego postu,bo odebrałem, że mówił o Fredo z forum. Fredowski potrafił dopierd... każdemu "miszczowi" jeśli chodzi o jazdę i techniki,ale przez lata nie spotkałem się by to robił nowym użytkownikom forum,lub nowicjuszom którzy zaczęli tu pisac,bo raczej pomagał. Podejście w stylu szydzenia,czy podtekstów nie zachęcają nowych użytkowników,niekoniecznie poczatkujacych do pisania tutaj,a czasem mogli by wnieść coś do forum. Nie dziwi mnie to, że coraz mniej ludzi nowych pisze nawet w dziale dobór nart,bo najczęściej zostają zmieszani z błotem. A to forum nie wróży nic dobrego. Wyluzujcie trochę. Ja przez lata wyjazdów widząc świetnie jeżdżących ludzi na stoku,jak zagadywałem czy są na SF i znają ,to 99% robiła oczy i nigdy nie slyszała. Może to była ta część chujowych narciarzy,bo nie pisała tutaj. To tyle ode mnie. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Marcos73 napisał: A to temat o nartach? Było bicie, picie a teraz w ruch poszły elektrody 😉 pozdro To nie było o nartach ale to nic nie szkodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu 3 godziny temu, Mitek napisał: Napierdalałem po plerach. komusze metody z PRLu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 22 minuty temu Udostępnij Napisano 22 minuty temu W dniu 21.01.2025 o 14:02, mig napisał: Rejon Les Arcs - la Plagne.... niestety nazwy trasy nie rozszyfruje. Obslugiwaly to starodawne gondolki, 4 osobowe - jak niegdys Szyndzielnia. Nie poznałem samej górki z uwagi na stare gondole. Ale faktycznie wygląda jak Roche de Mimo z Bellecote. Teraz biała i wcale nie jakaś nowoczesna. 20 godzin temu, Mitek napisał: O przepraszam w żaden sposób nie było moja intencja obraza. Tak zrozumiałem przekaz po prostu. A kwestie związane z nartami najlepiej jednak rozwiązuje się na stoku co czego gorąco zapraszam. Pozdro No właśnie nie masz intencji ale bywa że brzmi obraźliwie. I w istocie inaczej się to odbiera, jak się Ciebie pozna na żywo. Ale to jak grochem o ścianę... Ile razy już to czytałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi