Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, Mitek napisał: tak od 9-10 lat to już naprawdę trzeba czasami używać kijków... w jaki sposób używałeś kijków wobec powierzonych Tobie dzieci ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu pod żółtą kolejką z Angertal, przy tym takim krzywym swierku 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 41 minut temu, Jan napisał: w jaki sposób używałeś kijków wobec powierzonych Tobie dzieci ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmoimpasterzem Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Salomon Stance 84 lub 80 (jeśli ważysz mniej) może być fajnym rozwiązaniem. Ich poprzedniki Salomona XDR szły jak czołg po odsypach. Cała seria Curv to "kołki". Edytowane 3 godziny temu przez panmoimpasterzem 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Clip napisał: To jak mamy już jasność w temacie bicia to przejdźmy do picia… czy dzieciom dawać alkohol… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Jan napisał: w jaki sposób używałeś kijków wobec powierzonych Tobie dzieci ? Napierdalałem po plerach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoB77 Napisano 57 minut temu Udostępnij Napisano 57 minut temu 11 minutes ago, Mitek said: Napierdalałem po plerach. Ojciec: E, e, e! Słuchaj no. Synek. Synek! Bo jak ja Cię pierdolnę, to Cię krew zaleje! Koniec imprezy. Nie ma takiego bicia. Co Ty to kurwa masz robić, co?! Kumpel: No ale osiemnastka Ojciec: Co jest kurwa osiemnastka?! Ty słuchaj co ja tu mówię. Dziękuję dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi