rulez Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia W dniu 19.01.2025 o 15:54, lubeckim napisał: A to się rozminiemy, bo na ten termin Tadeusz jest już w pełni obłożony. IMHO Adam Pawlukiewicz zajął ostatnie dostępne miejsce. Czy jest jakiś inny sposób kontaktu z @Tadeoniż facebook. Napisałem mu wiadomość w Niedzilę, i narazie cisza :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia PW tutaj na forum, zwykle szybko odpowiadał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 21 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2 hours ago, rulez said: Czy jest jakiś inny sposób kontaktu z @Tadeoniż facebook. Napisałem mu wiadomość w Niedzilę, i narazie cisza :(. Wysłałem Ci na PW numer na komórkę do Tadeusza. Dzwoń do niego po 16 w tygodniu jak zejdzie ze stoku albo w sobote jak ma wolne. AFAIK ma jeszcze wolny termin na 16-22 marca. Ja byłbym raczej chętny, chętnie się też dąsiąde do samochodu i dorzuyce do paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia 7 godzin temu, lubeckim napisał: Wysłałem Ci na PW numer na komórkę do Tadeusza. Dzwoń do niego po 16 w tygodniu jak zejdzie ze stoku albo w sobote jak ma wolne. AFAIK ma jeszcze wolny termin na 16-22 marca. Ja byłbym raczej chętny, chętnie się też dąsiąde do samochodu i dorzuyce do paliwa. Kusisz 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 21 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia A nad czym tu myśleć 😁 Tego nałogu nie ma sensu nawet kontrolować. Nie walcz z tym, daj się ponieść narciarskim pożądaniom 😈 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia 12 minut temu, lubeckim napisał: A nad czym tu myśleć 😁 Tego nałogu nie ma sensu nawet kontrolować. Nie walcz z tym, daj się ponieść narciarskim pożądaniom 😈 Jak to zawsze mawiam do żony: piłka i narty były pierwsze 🙂 Do kiedy trzeba dać znać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 21 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 33 minutes ago, rulez said: Jak to zawsze mawiam do żony: piłka i narty były pierwsze 🙂 Dokładnie. Wyszła za narciarza, to teraz niech nie płacze. Był czas się zastanawiać jak przyjmowała zaręczyny. 33 minutes ago, rulez said: Do kiedy trzeba dać znać ? A to już jest pytanie do Tadeusza, ale jak celujesz w ten termin w połowie Marca to jeszcze w sobotę miał go całkiem pustego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia Z jakich miast byście jechali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia 17 godzin temu, cappo napisał: Z jakich miast byście jechali ? Ja z pólnocnego Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia 18 godzin temu, lubeckim napisał: Dokładnie. Wyszła za narciarza, to teraz niech nie płacze. Był czas się zastanawiać jak przyjmowała zaręczyny. A to już jest pytanie do Tadeusza, ale jak celujesz w ten termin w połowie Marca to jeszcze w sobotę miał go całkiem pustego. Ja niestety odpadam w marcu, jedyne co to listopad albo grudzień, bo wiem że będzie organizował. Żona ma urodziny, i by mi nie przepuściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Żarty się skończyły… 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 6 godzin temu, .Beata. napisał: Żarty się skończyły… Czyteelniej.. https://gazetawroclawska.pl/rozmowa-z-instruktorem-narciarskim-tadeuszem-skowronskim-na-stoku-trzeba-mierzyc-sily-na-zamiary/ar/c2p2-27315181 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 8 godzin temu, .Beata. napisał: Żarty się skończyły… Ja się stosuje. https://www.skionline.pl/forum/topic/43167-w-góry-na-skitury-20242025/?do=findComment&comment=411745 Skreślenie zamiast podkreślenia cyt. Jest jedna kluczowa rada, którą powtarzam moim podopiecznym - przede wszystkim należy mierzyć siły na zamiary i jeździć na stokach, na których nie będziemy stwarzać zagrożenia dla siebie i innych. To fundament bezpiecznej jazdy na nartach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 33 minuty temu, star napisał: Ja się stosuje. https://www.skionline.pl/forum/topic/43167-w-góry-na-skitury-20242025/?do=findComment&comment=411745 Skreślenie zamiast podkreślenia cyt. Jest jedna kluczowa rada, którą powtarzam moim podopiecznym - przede wszystkim należy mierzyć siły na zamiary i jeździć na stokach, na których nie będziemy stwarzać zagrożenia dla siebie i innych. To fundament bezpiecznej jazdy na nartach. Ja też, dlatego jeżdżę do Zwardonia i Ustronia;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 26 minut temu, .Beata. napisał: Ja też, dlatego jeżdżę do Zwardonia i Ustronia;) Opowiem historyjkę będę nudny… Ostatnio zjeżdżałem Lolą po wyjechaniu na Szrenicę i co ciekawe Wujot też kilka dni temu zjeżdżał Lolą po wycieczce do Czech. Obydwaj mieliśmy wrażenie chaosu na stoku jakby trajektorie były losowe jazda szybka i zero kontroli u większości. Były wylodzenia i niewielkie odsypy co prawda… 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 34 minuty temu, star napisał: Opowiem historyjkę będę nudny… Ostatnio zjeżdżałem Lolą po wyjechaniu na Szrenicę i co ciekawe Wujot też kilka dni temu zjeżdżał Lolą po wycieczce do Czech. Obydwaj mieliśmy wrażenie chaosu na stoku jakby trajektorie były losowe jazda szybka i zero kontroli u większości. Były wylodzenia i niewielkie odsypy co prawda… Byłem z 2 tygodnie temu w Czarnej Górze i miałem podobne odczucie, jak się trochę wylodziło i odsłoniło to zaczęły się dziać różne rzeczy, sporo osób jadących bez kontroli, idących z nartami w ręce i tego typu obrazki. Jazdy skończyłem wcześniej niż planowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 10 godzin temu, .Beata. napisał: Żarty się skończyły… Robisz prasówkę przez szkoleniem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Godzinę temu, brachol napisał: Byłem z 2 tygodnie temu w Czarnej Górze i miałem podobne odczucie, jak się trochę wylodziło i odsłoniło to zaczęły się dziać różne rzeczy, sporo osób jadących bez kontroli, idących z nartami w ręce i tego typu obrazki. Jazdy skończyłem wcześniej niż planowałem. Cześć Hehe... Ja mam takie wrażenie na każdym praktycznie na każdym stoku. Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 3 godziny temu, brachol napisał: Robisz prasówkę przez szkoleniem? To lektura obowiązkowa jasssna cholera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi