rulez Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu W dniu 19.01.2025 o 15:54, lubeckim napisał: A to się rozminiemy, bo na ten termin Tadeusz jest już w pełni obłożony. IMHO Adam Pawlukiewicz zajął ostatnie dostępne miejsce. Czy jest jakiś inny sposób kontaktu z @Tadeoniż facebook. Napisałem mu wiadomość w Niedzilę, i narazie cisza :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu PW tutaj na forum, zwykle szybko odpowiadał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 17 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 17 godzin temu 2 hours ago, rulez said: Czy jest jakiś inny sposób kontaktu z @Tadeoniż facebook. Napisałem mu wiadomość w Niedzilę, i narazie cisza :(. Wysłałem Ci na PW numer na komórkę do Tadeusza. Dzwoń do niego po 16 w tygodniu jak zejdzie ze stoku albo w sobote jak ma wolne. AFAIK ma jeszcze wolny termin na 16-22 marca. Ja byłbym raczej chętny, chętnie się też dąsiąde do samochodu i dorzuyce do paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 7 godzin temu, lubeckim napisał: Wysłałem Ci na PW numer na komórkę do Tadeusza. Dzwoń do niego po 16 w tygodniu jak zejdzie ze stoku albo w sobote jak ma wolne. AFAIK ma jeszcze wolny termin na 16-22 marca. Ja byłbym raczej chętny, chętnie się też dąsiąde do samochodu i dorzuyce do paliwa. Kusisz 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu A nad czym tu myśleć 😁 Tego nałogu nie ma sensu nawet kontrolować. Nie walcz z tym, daj się ponieść narciarskim pożądaniom 😈 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, lubeckim napisał: A nad czym tu myśleć 😁 Tego nałogu nie ma sensu nawet kontrolować. Nie walcz z tym, daj się ponieść narciarskim pożądaniom 😈 Jak to zawsze mawiam do żony: piłka i narty były pierwsze 🙂 Do kiedy trzeba dać znać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu 33 minutes ago, rulez said: Jak to zawsze mawiam do żony: piłka i narty były pierwsze 🙂 Dokładnie. Wyszła za narciarza, to teraz niech nie płacze. Był czas się zastanawiać jak przyjmowała zaręczyny. 33 minutes ago, rulez said: Do kiedy trzeba dać znać ? A to już jest pytanie do Tadeusza, ale jak celujesz w ten termin w połowie Marca to jeszcze w sobotę miał go całkiem pustego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Z jakich miast byście jechali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi