moloo Napisano Sobota o 20:41 Udostępnij Napisano Sobota o 20:41 Gdzie w okolicach Bielska-Białej - może być nawet ciut dalej można spróbować pierwszych kroków na biegówkach. Najbardziej chodzi mi o trasę płaską, może być po lesie, ale bez jakiejś większej ilości zjazdów czy podjazdów. Tak, żeby na spokojnie sobie popróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Z Białego Krzyża jest stokówka (zwana też pożarówką) z utrzymaną trasą biegówkową - ponoć raz na tydzień jedzie ratrak. W weekend był ładny śnieg i zrobiony tor. Trasa jest raczej w tę i powrotem. Nie jestem biegaczem, szedłem na ski turach, ale trasę widziałem i rozmawiałem z miejscowym ekspertem prowadzonych tam treningach. Droga jest falista, ale nie stroma i wchodzi w piękne okolice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Wojcio napisał: Z Białego Krzyża jest stokówka (zwana też pożarówką) z utrzymaną trasą biegówkową - ponoć raz na tydzień jedzie ratrak. W weekend był ładny śnieg i zrobiony tor. Trasa jest raczej w tę i powrotem. Nie jestem biegaczem, szedłem na ski turach, ale trasę widziałem i rozmawiałem z miejscowym ekspertem prowadzonych tam treningach. Droga jest falista, ale nie stroma i wchodzi w piękne okolice. Widzisz, wyleciało mi to z głowy. Fakt słyszałem o tym, tylko o której tam trzeba być, żeby nie stać w korkach do Szczyrku i na Biały Krzyż 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi