moloo Napisano Sobota o 20:41 Udostępnij Napisano Sobota o 20:41 Gdzie w okolicach Bielska-Białej - może być nawet ciut dalej można spróbować pierwszych kroków na biegówkach. Najbardziej chodzi mi o trasę płaską, może być po lesie, ale bez jakiejś większej ilości zjazdów czy podjazdów. Tak, żeby na spokojnie sobie popróbować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Z Białego Krzyża jest stokówka (zwana też pożarówką) z utrzymaną trasą biegówkową - ponoć raz na tydzień jedzie ratrak. W weekend był ładny śnieg i zrobiony tor. Trasa jest raczej w tę i powrotem. Nie jestem biegaczem, szedłem na ski turach, ale trasę widziałem i rozmawiałem z miejscowym ekspertem prowadzonych tam treningach. Droga jest falista, ale nie stroma i wchodzi w piękne okolice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Wojcio napisał: Z Białego Krzyża jest stokówka (zwana też pożarówką) z utrzymaną trasą biegówkową - ponoć raz na tydzień jedzie ratrak. W weekend był ładny śnieg i zrobiony tor. Trasa jest raczej w tę i powrotem. Nie jestem biegaczem, szedłem na ski turach, ale trasę widziałem i rozmawiałem z miejscowym ekspertem prowadzonych tam treningach. Droga jest falista, ale nie stroma i wchodzi w piękne okolice. Widzisz, wyleciało mi to z głowy. Fakt słyszałem o tym, tylko o której tam trzeba być, żeby nie stać w korkach do Szczyrku i na Biały Krzyż 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi