zdzislawdyrmanzasadniczo Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) Kupiłem sobie wiązania Skiturowe firmy Naxo i za bardzo nie wiem gdzie je przykręcić na narcie bo stosując się do instrukcji wypadają bardzo z tyłu i wątpię czy tak powinno być. Swoją drogą narty nie są typu skiturowego ale mniejsza o to, na skiturach problem by był identyczny Zamieszczam skan instrukcji (pozycja 2b jest ważna) oraz skan szablonu dostarczonego z wiązaniem. Niech mnie ktoś oświeci czy tak ma być bo wątpię, pewnie źle zrozumiałem instrukcję. Dodam że na nartach nie ma żadnych oznaczeń gdzie montować wiązania. Poniżej filmik https://www.youtube.com/watch?v=wgoR57nBzjo Edytowane 4 godziny temu przez zdzislawdyrmanzasadniczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Daj do dobrego serwisu razem z butem. Ogarnął temat od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzislawdyrmanzasadniczo Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Nie po to jest forum żeby odsyłać do serwisu. Zmilknij jak nie znasz odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi