zdzislawdyrmanzasadniczo Napisano Piątek o 21:13 Udostępnij Napisano Piątek o 21:13 (edytowane) Kupiłem sobie wiązania Skiturowe firmy Naxo i za bardzo nie wiem gdzie je przykręcić na narcie bo stosując się do instrukcji wypadają bardzo z tyłu i wątpię czy tak powinno być. Swoją drogą narty nie są typu skiturowego ale mniejsza o to, na skiturach problem by był identyczny Zamieszczam skan instrukcji (pozycja 2b jest ważna) oraz skan szablonu dostarczonego z wiązaniem. Niech mnie ktoś oświeci czy tak ma być bo wątpię, pewnie źle zrozumiałem instrukcję. Dodam że na nartach nie ma żadnych oznaczeń gdzie montować wiązania. Poniżej filmik https://www.youtube.com/watch?v=wgoR57nBzjo Edytowane Piątek o 21:26 przez zdzislawdyrmanzasadniczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano Piątek o 22:44 Udostępnij Napisano Piątek o 22:44 Daj do dobrego serwisu razem z butem. Ogarnął temat od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzislawdyrmanzasadniczo Napisano Piątek o 23:34 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 23:34 Nie po to jest forum żeby odsyłać do serwisu. Zmilknij jak nie znasz odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano Sobota o 06:43 Udostępnij Napisano Sobota o 06:43 Cześć. Do zaznaczonego flamastrem środka narty, ustaw środek swojego buta, a nie jego przód. Ponizej film, który powinien Ci pomóc. Serdecznie pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Sobota o 07:11 Udostępnij Napisano Sobota o 07:11 7 godzin temu, zdzislawdyrmanzasadniczo napisał: Nie po to jest forum żeby odsyłać do serwisu. Zmilknij jak nie znasz odpowiedzi. Widzewiak wyjaśnił, ja jedynie dopowiem, ew. nieporozumienie wynika z interpretacji 2b tam napisano że przód buta ma być przed środkiem nart i tylko tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzislawdyrmanzasadniczo Napisano Sobota o 15:04 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 15:04 Ok, dzięki za odpowiedzi. Wyczytałem gdzies że dla początkujących lepiej jest lekko przesunąć buta do tyłu narty. Tak też zrobiłem. Ok 4-5 do tyłu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 15:18 Udostępnij Napisano Sobota o 15:18 13 minut temu, zdzislawdyrmanzasadniczo napisał: Ok, dzięki za odpowiedzi. Wyczytałem gdzies że dla początkujących lepiej jest lekko przesunąć buta do tyłu narty. Tak też zrobiłem. Ok 4-5 do tyłu. Cześć Jeżeli do skitour to nie mam pojęcia. Jeżeli do narciarstwa zjazdowego to wprost przeciwnie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi