Skocz do zawartości

Uzywane narty na poczatek ?

lysazaba

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc, chcialbym wybrac uzywane narty dla 16 latka, poziom poczatkujacy, bylem z nim kilka lat temu pare razy, pług ogarnał + jazda rownoległa ze skretem z pol plugu(czy jakos tak)

Jest wysportowany wzrost 184, waga 70 kg. Problem jest taki ze nie chcę wydawac na nowe narty ze wzgledu na to, ze w roku mysle bedzie z 7 dni na stoku. Narty chcialem kupic uzywane i tu pytanie w czym moze byc problem jesli byly one serwisowane (zuzycie slizgow rdzenia itp ?) 

W sklepie dostepne byly uzywane narty:

168 Völkl Deacon 74 UVO X75V - z roku 2019 cena 1100

168 VOLKL RTM 7.6 A35 cena 700 zl

165 Volki Deacon 8.0

Pytanie ktore sie nasuwa czy takie starocie nie beda przeszkadzac i czy nie moga zniechecic do jazdy

Pozdrawiam 

Edytowane przez lysazaba

14 godzin temu, lysazaba napisał:

Problem jest taki ze nie chcę wydawac na nowe narty ze wzgledu na to, ze w roku mysle bedzie z 7 dni na stoku.

Pytanie ktore sie nasuwa czy takie starocie nie beda przeszkadzac i czy nie moga zniechecic 

No to brzmi jak wizyta w wypożyczalni 

Będą nowe, po serwisie

I jeszcze w trakcie można wymienić jak będzie coś nie tak.

No i na koniec zamiast oddawac mozesz je kupic. Ja tak kiedys zrobilem i odliczyli mi od ceny koszt wynajmu. Trzeba by pewni przed spytac czy taki model rozliczen oferują.

Edytowane przez Clip