Marcos73 Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 19 minut temu, herbi napisał: Gdzie znajduje się oficjalny dystrybutor Head na Polskę? Chciał bym to jednak zgłosić, bootfitter mówił, że zdarzało się to w Headach. Właśnie przy ogranicznikach pękały. Cze Wczoraj byłem w Head Kraków (nie wiem czy to oficjalny dystrybutor - chyba tak - od nich bierzemy narty do klubu). Rydlówka 20, 30-363 Kraków. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Tak, to jest dystrybutor Head na Polskę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, Mitek napisał: Tak, to jest dystrybutor Head na Polskę. Pozdro Byłem oddać narty, bo Maks zabrał z obozu nie swoje 🙂, na stoku okazało się że buty nie pasują do nart, narty krótsze o cm, bo on ma poprzedni model. Te co zawoziłem - to były zastępcze jego koleżanki - bo dostała nowe od nich, ale nie przyszły wiązania. Nasze pojechały po obozie do Head, a ich z nami do Bormio. Przy okazji, w piątek jeździłem na nich, bo się okazało, że bez regulacji dam radę się wpiąć. Wcześniej nie próbowaliśmy, bo założyłem z góry, że nie da rady. Niby juniory, ale dla mnie ok, bardzo skrętne narty. Nawet miałem wrażenie, że bardziej skrętne niż moje sklepowe Kastle. Jak tylko dzioby złapały śnieg, skręcały natychmiast. Bardzo stabilne nawet przy jeździe na kreskę. 2 zjazdy zrobiłem na nich na koniec dnia. A zaczęło się, jak Żona poszła do toalety i Maks założył jej 1 nartę i w jednej swojej pojechał zobaczyć, czy będzie różnica. Stwierdził, że do przeżycia - narty podobne w długości i charakterystyce. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Cześć Podejrzewam, że Nijaki Maks nawet jakby założył jedną tyłem a drugą DH to też po chwili by stwierdził, że właściwie da się jeździć bez problemu. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Mitek napisał: Cześć Podejrzewam, że Nijaki Maks nawet jakby założył jedną tyłem a drugą DH to też po chwili by stwierdził, że właściwie da się jeździć bez problemu. Pozdro Ta jasne, i jeszcze po drodze podłubał w nosie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Mitek napisał: Cześć Podejrzewam, że Nijaki Maks nawet jakby założył jedną tyłem a drugą DH to też po chwili by stwierdził, że właściwie da się jeździć bez problemu. Pozdro Wiesz, on jeździ nowocześnie - więc, powiedzmy skrętem ciętym jadac na SL + GS - poczuje różnicę. bo jednak tutaj geometria będzie mocno różna. Pewnie w śmigu mu to nie będzie przeszkadzać, jak nie przeszkadzała mu jazda w GS-ach poza trasą. W czwartek jeździliśmy do końca dnia na górze poza trasą - oczywiście tam nie ma stromizn, śnieg tak poniżej kolana na zmrożonym podkładzie. Lekki. Maks zszedł ostatni, bo już na bramki założyli pokrowce, wsiadł ostatni, ja przed ostatni, bo jak wsiadł, to puścili krzesło na pełen gwizdek 😉. Chyba chcieli iść już do domu. Jeszcze taki obrazek z Bormio - po opadzie, jak gondolka z 3x jechała na górę. Moim zdaniem - to puszczali kadrę instruktorska do jazdy offpiste. Nas nie wpuścili. Mgła goniła, ale widzieliśmy gościa jak walił ze szczytu po puchu/śniegu - no naz żywo to robi niesamowite wrażenie. Chodził jak ping-pong. Klasa i zazdro. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu W dniu 28.01.2025 o 00:08, Marxx74x napisał: Wracając do wcześniejszego wpisu @Edwin .. Twardy but początkującym nie pomaga. Przeszkadza. U mniej początkujacych stwarza pozory. Ale mniejsza o większość ;). M. Kilka lat nie jeździłem, ale widzę że będę musiał buty zmienić na przyszły sezon,bo zamierzam wrócić do nart. A tak na serio. Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi