greex Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Witam serdecznie! Jakie polecacie destynacje maksymalnie ~2,5h z Wrocławia? Zależy mi oczywiście na w miarę długich trasach, oraz akceptowalnych kolejkach (w dni robocze, bo w weekendy pewnie wszędzie będzie ciężko). Trochę poczytałem i polecana jest Cerna Hora (Janské Lázně) - wstępnie sobie zobaczyłem mapkę ośrodka i na pierwszy rzut oka wydaje się, że wykorzystywane wyciągi to głównie orczyki - nie jest to uciążliwe? Jestem wciąż dość początkujący i jeszcze nie do końca pewnie się na orczykach czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Godzinę temu, greex napisał: Witam serdecznie! Jakie polecacie destynacje maksymalnie ~2,5h z Wrocławia? Zależy mi oczywiście na w miarę długich trasach, oraz akceptowalnych kolejkach (w dni robocze, bo w weekendy pewnie wszędzie będzie ciężko). Trochę poczytałem i polecana jest Cerna Hora (Janské Lázně) - wstępnie sobie zobaczyłem mapkę ośrodka i na pierwszy rzut oka wydaje się, że wykorzystywane wyciągi to głównie orczyki - nie jest to uciążliwe? Jestem wciąż dość początkujący i jeszcze nie do końca pewnie się na orczykach czuję. jak dla początkującego to proponuję Zieleniec. Lub Czarnów Ski, Lądek Zdrój -> z tych mniejszych stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Cerna Hora mi sie bardzo podobala, byłem parę lat temu i trafiłem na bardzo dobre warunki. Ja polecam. Dpdatkowa atrakcja to przejazd taxi ratrakiem do innych ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia 4 godziny temu, greex napisał: destynacje maksymalnie ~2,5h z Wrocławia? z Wrocławia masz tanie loty Ryanair do Bergamo a tam rzut beretem do fajnych włoskich ośrodków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi