SzymQ Napisano Piątek o 17:35 Udostępnij Napisano Piątek o 17:35 Narty z elektrycznym wspomaganiem... Kwestia pewnie dyskusyjna jak e-bike, ale może kogoś zainteresuje https://www.focus.pl/artykul/elektryczne-narty-skituring-e-skimo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano Poniedziałek o 10:47 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:47 (edytowane) 2 akumulatory 220Wh Li-Ion to już 3kg. do tego dwa silniki i inne pierdolety = plus 3 do 4kg na nogę. A potem to wszystko na plecy. Skiturowcy tylko marzą o tym 🙂 Jestem przekonany 🙂 edit: nie wiem czy zauważyliście, ale ani producent ani nikt z prasy nie zająknął się o wadze zestawu i tego typu nieistotnych parametrach 🙂 Edytowane Poniedziałek o 10:48 przez Kubis 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano Poniedziałek o 13:32 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:32 Ja to w ogóle byłem ciekaw na ile trwała jest gąsienica w naszych warunkach i jak przewidzieli jej odmrażanie, ale w sumie nie jestem zainteresowany niezależnie od ceny 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi