Puszeg Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia (edytowane) Witam, Edit: 1. Płeć: M 2. Wiek: 33 3. Waga: 66kg 4. Wzrost: 176cm. 5. Jak długo jeździsz na nartach? 3 sezon 6. Jak się oceniasz wg skali Forum? Według opisu 5/10 7. Jakie masz buty? Nordica Speedmachine 100 8. Jakie masz teraz narty? Fischer RC fire 160cm 9. Jaki preferujesz promień skrętu, szybkość jazdy? 14m? 10. Jakie lubisz trasy, w jakim kraju? Alpy, pojedyncze dni w PL, czerwone, szerokie niebieskie pod carving 11. Jak lubisz jeździć, lub jak chciałabyś jeździć? (turystycznie, sportowo)? Płynnie, carvingowo 12. Jak z Twoją kondycją, ile dni w sezonie spędzasz na stoku? Dobra, około 14 dni 13. Możliwości finansowe: 1300 - 2000 zł Chciałbym wymienić narty na coś bardziej rozwojowego do nauki jazdy na krawędziach i stabilniejszego przy większych prędkościach przed wyjazdem w Alpy. Z drugiej strony nie chce przegiąć z długością, sztywnością i kupić za trudne narty, bo na tych jeździ mi się dobrze. Myślałem o Fischerach RC RACE F18 160cm albo 167cm, lub Rossignol Forza D40 164cm. Za wszystkie sugestie i odpowiedzi z góry dziękuję. pozdrawiam, Edytowane 9 Stycznia przez Puszeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia 3 godziny temu, Puszeg napisał: Witam, Edit: 1. Płeć: M 2. Wiek: 33 3. Waga: 66kg 4. Wzrost: 176cm. 5. Jak długo jeździsz na nartach? 3 sezon 6. Jak się oceniasz wg skali Forum? Według opisu 5/10 7. Jakie masz buty? Nordica Speedmachine 100 8. Jakie masz teraz narty? Fischer RC fire 160cm 9. Jaki preferujesz promień skrętu, szybkość jazdy? 14m? 10. Jakie lubisz trasy, w jakim kraju? Alpy, pojedyncze dni w PL, czerwone, szerokie niebieskie pod carving 11. Jak lubisz jeździć, lub jak chciałabyś jeździć? (turystycznie, sportowo)? Płynnie, carvingowo 12. Jak z Twoją kondycją, ile dni w sezonie spędzasz na stoku? Dobra, około 14 dni 13. Możliwości finansowe: 1300 - 2000 zł Chciałbym wymienić narty na coś bardziej rozwojowego do nauki jazdy na krawędziach i stabilniejszego przy większych prędkościach przed wyjazdem w Alpy. Z drugiej strony nie chce przegiąć z długością, sztywnością i kupić za trudne narty, bo na tych jeździ mi się dobrze. Myślałem o Fischerach RC RACE F18 160cm albo 167cm, lub Rossignol Forza D40 164cm. Za wszystkie sugestie i odpowiedzi z góry dziękuję. pozdrawiam, Narta rozwojowa i stabilna przy większych prędkościach? Narta o długości min 170cm, jak nie 175cm. Fischery RC Race mogą być OK, ale z długością jak napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi