Adam ..DUCH Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia W dniu 10.01.2025 o 11:32, Max napisał: Napisałem poprzez FB, które podsyłajcie. Jeśli jest jakaś strona z rozpiską, którą przytaczacie to prośba o info. Adam nie może otrzymywać wiadomości, więc muszę też spróbować jakoś bezpośrednio. Dzięki! @MaxPrzepraszam kolego za zwłokę. Dzisiaj koledzy na zlocie przekazali mi że szukasz kontaktu. Nie wiem o co chodzi z tą skrzynką pocztową. 605-944-155. Są czasami trudności z zasięgiem - cywilizację zostawiam z tyłu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego On 1/12/2025 at 3:26 PM, Adam ..DUCH said: @MaxPrzepraszam kolego za zwłokę. Dzisiaj koledzy na zlocie przekazali mi że szukasz kontaktu. Nie wiem o co chodzi z tą skrzynką pocztową. 605-944-155. Są czasami trudności z zasięgiem - cywilizację zostawiam z tyłu. Potwierdzam. Nie da się do Ciebie @Adam ..DUCHwysłać wiadomości przez forum. Przy próbie wyskakuje komunikat, że ten użytkownik nie może teraz odbierać wiadomości. Zgaduję, że forumowa skrzynka na wiadomości prywatne ma limit i po prostu Twoja jest zapchana. PS. NTG. Wysłałem MMSem wczoraj ale mam już u siebie ochraniacze na golenie i gardy do kijów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorota_K. Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego Cześć! Bardzo proszę o podpowiedź gdzie szukać dobrego instruktora, nie takiego z przypadku na stoku, co akurat ma dyżur (to już przetestowane). Obydwoje z mężem (40+) chcielibyśmy zainwestować w porządną naukę. Nie chcę utrwalić sobie złych nawyków i mam ambicje jeździć ładnie i szybko 🙂 Jeździmy zaledwie dwa sezony, on swobodnie na czerwonych, ja z lekkim stresem, ale idą (przynajmniej włoskie). Dolny Śląsk. Ale możemy dojechać tak do 2/3h z Wrocławia (np do Karlov Ski jeździliśmy na wieczorne i to jest ok). Do rozważenia też wyjazd dalej, ale to najwcześniej marzec. Będę bardzo wdzięczna za namiary (strony, nazwiska, numery tel czy inne chat’y). Masterow z tego forum bardzo serdecznie zapraszam do kontaktu 🙂 Z góry dziękuję za pomoc! Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego Osobiście polecam @Adam ..DUCH, @Marek O , @Maciej S i @Tadeo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego (edytowane) No niestety @Adam ..DUCH i @Tadeo nie spełniają warunku dojazdu do 3 godzin z Wrocławia. Natomiast jeżeli faktycznie masz czas w marcu, to @Tadeo (Tadeusz Skowroński instruktor z Kowar stacjonujący we Sappadzie we Włoszech) ma całkiem wolny termin 17 do 23 marca. Telefonowałem do niego dzisiaj i jest to informacja sprzed kilku godzin. Nie jest to też nachalna krypto reklama ale polecenie jako jego stałego klienta i uczestnika 3 obozów. Łączne koszta na osobę za 6 dni na miejscu, wliczając w to własny dojazd oraz to, co zapewnia Tadeusz wychodzą typowo ok 3k. Dziennie w zależności od chęci i liczebności grupy jazda zadaniowa trwa miej więcej 3 godziny + reszta dnia samodzielnie. Mogę Ci na PW podesłać nagrania z poprzednich wyjazdów. Tadeusz robi każdemu wideoanalizę także materiałów jest b dużo. Mogę dać też na PW numer na komórkę do niego. Sama zatelefonujesz i się zdecydujesz albo nie. Ośrodek w Sappadzie nie jest zbyt duży ani też nowy ale jest tam bardzo pusto. Trasy szerokie, dobrze wyprofilowane i przygotowane śniegowo. Jednego dnia typowo jedzie się do Ravascletto na Mt Zoncolan. Edytowane 11 Lutego przez lubeckim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorota_K. Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego 29 minut temu, lubeckim napisał: No niestety @Adam ..DUCH i @Tadeo nie spełniają warunku dojazdu do 3 godzin z Wrocławia. Natomiast jeżeli faktycznie masz czas w marcu, to @Tadeo (Tadeusz Skowroński instruktor z Kowar stacjonujący we Sappadzie we Włoszech) ma całkiem wolny termin 17 do 23 marca. Telefonowałem do niego dzisiaj i jest to informacja sprzed kilku godzin. Nie jest to nachalna krypto reklama ale polecenie jako jego stałego klienta i uczestnika 3 obozów. Łączne koszta na osobę za 6 dni na miejscu, wliczając w to własny dojazd oraz to, co zapewnia Tadeusz wychodzą typowo ok 3k. Dziennie w zależności od chęci i liczebności grupy jazda zadaniowa trwa miej więcej 3 godziny + reszta dnia samodzielnie. Mogę Ci na PW podesłać nagrania z poprzednich wyjazdów. Tadeusz robi każdemu wideoanalizę także materiałów jest b dużo. Ośrodek w Sappadzie nie jest zbyt duży ani też nowy ale jest tam bardzo pusto. Trasy szerokie, dobrze wyprofilowane i przygotowane śniegowo. Jednego dnia typowo jedzie się do Ravascletto na Mt Zoncolan. A możesz dać mi faktycznie namiar? Nr tel? obawiam się o możliwości urlopowe, ale chciałabym zgłębić temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego (edytowane) wysłałem właśnie we wiadomości prywatnej. Może nie odebrać jak obecnie szkoli. Najlepiej dzwonić między 16 a 19 (zanim zacznie ew wideoanalizę ew pójdą do knajpy 😄 ) albo w sobotę. Wtedy ma fajrant 🙂 Edytowane 11 Lutego przez lubeckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorota_K. Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego 5 minut temu, lubeckim napisał: wysłałem właśnie we wiadomości prywatnej. Może nie odebrać jak obecnie szkoli. Najlepiej dzwonić między 16 a 19 (zanim zacznie ew wideoanalizę ew pójdą do knajpy 😄 ) albo w sobotę. Wtedy ma fajrant 🙂 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorota_K. Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego Jakby ktoś miał jeszce jakieś szkoły do polecenia, a najlepiej konkretnych instruktorów/ki do jazdy do 3h od Wro (więc także Czechy), to byłabym zobowiązana. Najbardziej pasowałyby mi jednodniowe/dwudniowe wypady, bo z urlopem ciężko 🙂 Wiem, że każdy stok ma swoją szkołę, ale z jakością to loteria.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego @Bruner79 Grzegorz, kojarzysz kogoś w swoich okolicach lub w Czechach gdzie bywasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego 1 godzinę temu, Chertan napisał: @Bruner79 Grzegorz, kojarzysz kogoś w swoich okolicach lub w Czechach gdzie bywasz? Niestety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego 2 godziny temu, Dorota_K. napisał: Jakby ktoś miał jeszce jakieś szkoły do polecenia, a najlepiej konkretnych instruktorów/ki do jazdy do 3h od Wro (więc także Czechy), to byłabym zobowiązana. Najbardziej pasowałyby mi jednodniowe/dwudniowe wypady, bo z urlopem ciężko 🙂 Wiem, że każdy stok ma swoją szkołę, ale z jakością to loteria.. @widzewiak_z_gor z bazą w Lądku Zdrój, szkoli też na Czarnej Górze 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorota_K. Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego 4 godziny temu, grimson napisał: @widzewiak_z_gor z bazą w Lądku Zdrój, szkoli też na Czarnej Górze Dzięki! A znajdzie się jakiś namiar? Nazwa szkoły, stronka? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego Godzinę temu, Dorota_K. napisał: Dzięki! A znajdzie się jakiś namiar? Nazwa szkoły, stronka? 🙂 Napisz do widzewiaka prywatną wiadomość na forum, udzieli informacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi