Skocz do zawartości

Wyjazdy szkoleniowe / gdzie szukać/ polecenia

Max

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 10.01.2025 o 11:32, Max napisał:

Napisałem poprzez FB, które podsyłajcie. Jeśli jest jakaś strona z rozpiską, którą przytaczacie to prośba o info. 

Adam nie może otrzymywać wiadomości, więc muszę też spróbować jakoś bezpośrednio. 

Dzięki! 

@MaxPrzepraszam kolego za zwłokę. Dzisiaj koledzy na zlocie przekazali mi że szukasz kontaktu. Nie wiem o co chodzi z tą skrzynką pocztową. 605-944-155. Są czasami trudności z zasięgiem - cywilizację zostawiam z tyłu.

• Like 1

• 4 tygodnie później...
On 1/12/2025 at 3:26 PM, Adam ..DUCH said:

@MaxPrzepraszam kolego za zwłokę. Dzisiaj koledzy na zlocie przekazali mi że szukasz kontaktu. Nie wiem o co chodzi z tą skrzynką pocztową. 605-944-155. Są czasami trudności z zasięgiem - cywilizację zostawiam z tyłu.

Potwierdzam. Nie da się do Ciebie @Adam ..DUCHwysłać wiadomości przez forum. Przy próbie wyskakuje komunikat, że ten użytkownik nie może teraz odbierać wiadomości. Zgaduję, że forumowa skrzynka na wiadomości prywatne ma limit i po prostu Twoja jest zapchana.

PS. NTG. Wysłałem MMSem wczoraj ale mam już u siebie ochraniacze na golenie i gardy do kijów.

Cześć!

Bardzo proszę o podpowiedź gdzie szukać dobrego instruktora, nie takiego z przypadku na stoku, co akurat ma dyżur (to już przetestowane). 
Obydwoje z mężem (40+) chcielibyśmy zainwestować w porządną naukę. Nie chcę utrwalić sobie złych nawyków i mam ambicje jeździć ładnie i szybko 🙂 Jeździmy zaledwie dwa sezony, on swobodnie na czerwonych, ja z lekkim stresem, ale idą (przynajmniej włoskie). 
Dolny Śląsk. Ale możemy dojechać tak do 2/3h z Wrocławia (np do Karlov Ski jeździliśmy na wieczorne i to jest ok). Do rozważenia też wyjazd dalej, ale to najwcześniej marzec. 

Będę bardzo wdzięczna za namiary (strony, nazwiska, numery tel czy inne chat’y). Masterow z tego forum bardzo serdecznie zapraszam do kontaktu 🙂

Z góry dziękuję za pomoc!

Dorota

No niestety @Adam ..DUCH i @Tadeo nie spełniają warunku dojazdu do 3 godzin z Wrocławia. Natomiast jeżeli faktycznie masz czas w marcu, to @Tadeo (Tadeusz Skowroński instruktor z Kowar stacjonujący we Sappadzie we Włoszech) ma całkiem wolny termin 17 do 23 marca. Telefonowałem do niego dzisiaj i jest to informacja sprzed kilku godzin.

Nie jest to też nachalna krypto reklama ale polecenie jako jego stałego klienta i uczestnika 3 obozów.  Łączne koszta na osobę za 6 dni na miejscu, wliczając w to własny dojazd oraz to, co zapewnia Tadeusz wychodzą typowo ok 3k. Dziennie w zależności od chęci i liczebności grupy jazda zadaniowa trwa miej więcej 3 godziny + reszta dnia samodzielnie.

Mogę Ci na PW podesłać nagrania z poprzednich wyjazdów. Tadeusz robi każdemu wideoanalizę także materiałów jest b dużo. Mogę dać też na PW numer na komórkę do niego. Sama zatelefonujesz i się zdecydujesz albo nie.

Ośrodek w Sappadzie nie jest zbyt duży ani też nowy ale jest tam bardzo pusto. Trasy szerokie, dobrze wyprofilowane i przygotowane śniegowo. Jednego dnia typowo jedzie się do Ravascletto na Mt Zoncolan.

Edytowane przez lubeckim
  • Like 1

29 minut temu, lubeckim napisał:

No niestety @Adam ..DUCH i @Tadeo nie spełniają warunku dojazdu do 3 godzin z Wrocławia. Natomiast jeżeli faktycznie masz czas w marcu, to @Tadeo (Tadeusz Skowroński instruktor z Kowar stacjonujący we Sappadzie we Włoszech) ma całkiem wolny termin 17 do 23 marca. Telefonowałem do niego dzisiaj i jest to informacja sprzed kilku godzin.

Nie jest to nachalna krypto reklama ale polecenie jako jego stałego klienta i uczestnika 3 obozów.  Łączne koszta na osobę za 6 dni na miejscu, wliczając w to własny dojazd oraz to, co zapewnia Tadeusz wychodzą typowo ok 3k. Dziennie w zależności od chęci i liczebności grupy jazda zadaniowa trwa miej więcej 3 godziny + reszta dnia samodzielnie.

Mogę Ci na PW podesłać nagrania z poprzednich wyjazdów. Tadeusz robi każdemu wideoanalizę także materiałów jest b dużo.

Ośrodek w Sappadzie nie jest zbyt duży ani też nowy ale jest tam bardzo pusto. Trasy szerokie, dobrze wyprofilowane i przygotowane śniegowo. Jednego dnia typowo jedzie się do Ravascletto na Mt Zoncolan.

A możesz dać mi faktycznie namiar? Nr tel? 
obawiam się o możliwości urlopowe, ale chciałabym zgłębić temat 

wysłałem właśnie we wiadomości prywatnej. Może nie odebrać jak obecnie szkoli. Najlepiej dzwonić między 16 a 19 (zanim zacznie ew wideoanalizę ew pójdą do knajpy 😄 ) albo w sobotę. Wtedy ma fajrant 🙂

Edytowane przez lubeckim

5 minut temu, lubeckim napisał:

wysłałem właśnie we wiadomości prywatnej. Może nie odebrać jak obecnie szkoli. Najlepiej dzwonić między 16 a 19 (zanim zacznie ew wideoanalizę ew pójdą do knajpy 😄 ) albo w sobotę. Wtedy ma fajrant 🙂

Dziękuję!

Jakby ktoś miał jeszce jakieś szkoły do polecenia, a najlepiej konkretnych instruktorów/ki do jazdy do 3h od Wro (więc także Czechy), to byłabym zobowiązana. Najbardziej pasowałyby mi jednodniowe/dwudniowe wypady, bo z urlopem ciężko 🙂

Wiem, że każdy stok ma swoją szkołę, ale z jakością to loteria.. 

2 godziny temu, Dorota_K. napisał:

Jakby ktoś miał jeszce jakieś szkoły do polecenia, a najlepiej konkretnych instruktorów/ki do jazdy do 3h od Wro (więc także Czechy), to byłabym zobowiązana. Najbardziej pasowałyby mi jednodniowe/dwudniowe wypady, bo z urlopem ciężko 🙂

Wiem, że każdy stok ma swoją szkołę, ale z jakością to loteria.. 

@widzewiak_z_gor z bazą w Lądku Zdrój, szkoli też na Czarnej Górze

• Like 1
  • Thanks 1