moloo Napisano Niedziela o 15:26 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:26 (edytowane) Cześć, planuje w sobotę - 11.01 - wyjazd na Rohace na cały dzień. Ktoś chętny ? - wolne 3 miejsca w samochodzie - wyjazd z Bielska - Białej tak, żeby być trochę przed otwarciem wyciągów. Edytowane 15 godzin temu przez moloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Niedziela o 15:28 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:28 2 minuty temu, moloo napisał: Cześć, planuje w przyszły weekend sobota lub niedziela wyjazd na Rohace na cały dzień. Ktoś chętny ? - wolne 3 miejsca w samochodzie - wyjazd z Bielska - Białej tak, żeby być trochę przed otwarciem wyciągów. Tz o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano Niedziela o 15:35 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 15:35 5 minut temu, mig napisał: Tz o ktorej? No startują o 8:30, liczyć 2h : 15 jazdy to myślę wyjechać 5:45 - 6:00 Nie wiem dawno nie jechałem tą trasą, więc myślę, że ta godzina będzie ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu Jakby ktoś był chętny to te Rohace w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi