mariosw Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia Witam Trzy sezony za sobą narty zawszę z wypożyczalni. Chciałbym w końcu kupić swoje własne. - Wiek 36 lat -Wzrost 176 -Waga 78 kg Obecnie mam buty Nordica NRGT 6 flex 80 Ostanie narty jakie miałem z wypożyczalnia to Atomic Redster RX 156. Super mi się w nich jeździło. Możecie doradzić jakieś narty dla początkującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia Cześć Konkretnych nie, chyba że przez "konkretne" rozumiesz porządne. Z pewnością nie 156 cm. Np Rossignol MT długość koło 170cm. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariosw Napisano 4 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 11 minut temu, Mitek napisał: Cześć Konkretnych nie, chyba że przez "konkretne" rozumiesz porządne. Z pewnością nie 156 cm. Np Rossignol MT długość koło 170cm. Pozdro Mój wzrost 176 cm za długie będą chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia 9 minut temu, mariosw napisał: Mój wzrost 176 cm za długie będą chyba Co będzie za długie? Jedyne narty jakie z założenia dobiera się dość krótkie to typowe SL. Męski rozmiar to 165 cm ale bywają krótsze dobory. A Ty potrzebujesz nartę popularną ale o dobrej konstrukcji nie za sztywną i taką polecam. Na nartach 170cm jeździ moja żona - 165 wzrostu i 57kg wagi i to nie jest popularny AM tylko porządny sztywny Master. No jest jedna różnica - Ona umie jeździć. Chcesz spróbować się nauczyć - kup w miarę porządne ale przede wszystkim dobrze dobrane narty Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia (edytowane) https://skalkuluj.pl/kalkulator-dlugosci-nart 170cm wychodzi ... Edytowane 5 Stycznia przez Clip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariosw Napisano 10 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia Padło na Atmoic Redster Rx ERA 163 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi